vrijdag 18 april 2014

Terrazzo onderhoud

Op deze pagina wil ik u graag wat meer vertellen over deze prachtige vloer. Allereerst over hoe terrazzo gemaakt wordt, want het wordt niet zo uit de groeve gehaald. Daarna vertel ik alles over hoe u de vloer het beste kunt reinigen, . ONDERHOUD ADVIEZEN EN ALGEMENE PRODUCTKENMERKEN. Gefeliciteerd met de aanschaf van uw terrazzo of betonnen aanrechtblad.


U hebt gekozen voor een kwaliteitsproduct met uitstraling.

Toch hebben we nog enkele gebruik adviezen, die de levensduur van uw blad garanderen en zelfs verlengen. Tips voor onderhoud terrazzo aanrechtblad. Ik heb sinds een half jaar een prachtig nieuwe keuken.


Toen we hem kregen werd er niets bij verteld. We kregen een fles onderhoudsmiddel ( Ambras-T) en dat was het. Ik heb toen natuurlijk alsnog het een en ander . Vloer onderhoud van terrazzo , eenvoudig zelf terrazzo schoonmaken. Composiet vloeren zijn samengesteld uit diverse materialen.


De meest gekende composiet tegels is granito, ook wel marmermozaïekvloer of terrazzo genoemd.

Granito vloeren zijn in één keer gegoten en samengesteld uit cement en deeltjes natuursteen. Deze natuursteen kan graniet, marmer, blauwe hardsteen of andere. Onderhoud terrazzo aanrechtbladen. U heeft gekozen voor een terrazzo aanrechtbla dit houd in dat u het een en ander moet weten wat betreft dagelijks onderhoud.


NOOIT het product reinigen met chloor, bleek, jif of andere middelen die een agressieve uitwerking hebben op het terrazzo product. Afhankelijk van het gebruikte middel zal het terrazzobedrijf moeten aangeven welk reinigingsmiddel er gebruikt dient te worden. Regelmatig onderhoud is aan te bevelen. Op het reinigingsmiddel . Het is zeer de moeite waard om terrazzo van welke soort dan ook te laten herstellen! Belangrijk is wel dat terrazzo de juiste onderhoud krijgt.


Groene zeep is gemaakt van lijnolie, zachte zeep van soja-olie. Door het regelmatig onderhoud van het terrazzo aanrechtblad met deze zeepsoorten blijven er bij elke schoonmaakbeurt restjes zeep achter. Hierdoor ontstaat een beschermlaagje.


Het terrazzobedrijf kan hiervan afwijken. Een pas geslepen terrazzovloer droogt grijsachtig op, dit is vooral zichtbaar bij een vloer met een donkere tint. Na regelmatig goed schrobben met . Herstel en onderhoud van terrazzovloeren.


De RDMZ hecht vanzelfsprekend waarde aan het instandhouden.

Niet alleen omdat dit interieur- onderdeel een integraal onderdeel van het monument vormt, maar ook omdat deze vloeren. Dagelijks uw blad afnemen met water en zachte, groene zeep of wassopje volstaat. Hoe onverwoestbaar terrazzo vloeren en keukenbladen ook zijn, onderhoud blijft natuurlijk nodig. Al was het alleen maar het schoonhouden. Voor dit schoonmaken en het eventueel noodzakelijke dagelijkse onderhoud volgen hierna een aantal onderhoudsadviezen.


Als u dat gedaan heeft moet u het blad goed droog maken met een schone zachte doek. Het blad dient goed droog te zijn. Neem een vochtig zachte doek, . In de mal worden deze gebonden met cement, water en kleurstoffen. Als het beeld uit de mal komt is het ruw en wordt het hierna gepolijst zodat het even mooi glanzend wordt als marmer of graniet.


De kleur van het beeld is zwart. Is uw terrazzo vloer beschadigd of door de jaren heen vervuild geraakt? Terrazzo bestaat uit gebroken natuursteen t. Specialistisch vloeronderhoud begint met Kroft Ecoservices, want wij verzorgen professioneel onderhoud van uw terrazzo vloer. Eigenschappen van terrazzo. Klik hier voor een advies.


De door FILA, voor de producten verstrekte gebruiksaanwijzingen zijn het resultaat van nauwkeurige, in ons laboratorium uitgevoerde controles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts