maandag 28 april 2014

Kemko schuifdeuren

Of u nu een betrouwbare leverancier zoekt of een servicepartner voor de lange termijn, bij FAAC hebben we alle kennis en kunde in huis! Een automatische schuifdeur is de beste oplossing voor in uw winkelpui. Van brandwerende tot inbraakwerende schuifdeuren.


Verbouwing van ons pand komt deze binennkort vrij voor verkoop dubbele elektrische schuifdeur van het merk kemko. Bewegingsdetectie en diverse schakelstanden.

Als gevolg van onze verbouwing vrijgekomen: stuks enkele elektrische schuifdeur van het merk kemko met bewegingsdetectie en diverse schakelstanden. F-projects is gespecialiseerd in het produceren, assembleren, installeren en onderhouden van automatische deuren, tochtwerende deuren, slagbomen,. Onze schuifdeurautomaat de FAAC A1AIR is de nieuwe energiebesparende schuifdeurautomaat. In opdracht van Kemko Doetinchem is er een dubbele schuifdeur geleverd en gemonteerd. Deze schuifdeur is meter hoog en meter breed.


De Schuifdeur zou kunnen zorgen voor een scheiding van twee ruimtes binnen het bedrijf. Zo zou er bijvoorbeeld een presentatieruimte gecreëerd kunnen worden, waardoor er . Automatisering van een schuifdeur ?

Bekijk onze gamma met schillende systemen en aandrijvingen om kleine en grote toegangen te openen en sluiten. De modellen automatische deuren van FAAC zijn ontworpen om de doorgang te vergemakkelijken, maar dat niet alleen. Zij garanderen altijd een minimaal ruimtebeslag, een uiterst geruisloze werking en – last but not least – maximale betrouwbaarheid. Wanneer er bijvoorbeeld niet voldoende ruimte is voor een schuifdeur. Kemko Doetinchem , KEMKO nbsp Doetinchem KEMKO staat al ruim jaar bekend als de betrouwbare partner voor al uw toegang en tochtoplossingen in de breedste zin van het woord.


FAAC BV Doetinchem is specialist op het gebied van automatische deuren. Vind kinderwagen op Marktplaats marktplaats. Beits overschilderen : Kozijnen ramen en deuren forum. Deuren-Binnendeuren houtdomein.


Op dit moment werken wij met de twee handelsnamen KEMKO Doetinchem en FAAC Tubular Motors. Hoe wordt een automatische schuifdeur gemaakt? Kemko geïsoleerde schuifdeur met contragewicht 1x Kemko geïsoleerde schuifdeur met contragewicht, deur bestaat uit geïsoleerde panelen afm.


Kemko levert, produceert en monteert alle soorten entreepuien voor de detailhandel. Van automatische vouwdeuren tot automatische schuifdeur , van braakwerende pui WKgecertificeerd tot en met rolluik, van automatische draaideur tot en met vouwwand. Om het u nog gemakkelijker te maken verzorgen wij ook de kleine . Kemko Doetinchem introduceert de Kemslide A14 een geautomatiseerd systeem voor schuifdeuren dat energiebesparing mogelijk maakt en het milieu respecteert.


Koen: “Wij zijn in al die jaren gegroeid tot een service gerichte organisatie op het gebied van automatische deuren met een breed assortiment: brandvertragende deuren, snelloopdeuren, automatische schuifdeuren , pendeldeuren, strokengordijnen en afscheidingsgordijnen.

En sinds kort leveren wij ook slagbomen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts