dinsdag 29 april 2014

Puppycursus amsterdam noord

Kleinschalige hondenschool in Amsterdam Noord en Landsmeer. Trainen op een positieve manier. Ook individueel (privéles). Daarnaast geven wij voorlichting over honden.


Van puppy cursus tot gehoorzaamheid cursussen, van apporteersport tot behendighei van Fun cursus tot een cursus hierkomen. Ook voor probleemgedrag kunt u bij ons terecht of het gaat om een gedragsspreekuur of .

Met ruim jaar ervaring zijn wij inmiddels een begrip in Amsterdam. Kwaliteit, inzicht, respect en professionaliteit zijn begrippen die wij hoog in het vaandel hebben. Bijscholing en studie behoren bij het hooghouden van onze kwaliteit. Krijgt u binnenkort een puppy en wil u graag direct goed van start? Ga naar het betreffende onderdeel voor informatie over de verschillende cursussen die gevolgd kunnen worden.


Hondenschool Loebas - Amsterdam Noord , Amsterdam. Hondentraining voor honden en hun eigenaren in Amsterdam Noord , Landsmeer , Oostzaan. Samen met uw hond aan de slag – met resultaat!

Wij zijn een professioneel trainingscentrum voor hond en baas. Kijk op onze website voor meer informatie. De hondenschool bevindt zich in Amsterdam , Badhoevedorp en wordt geleid door Ruby Remmers.


Zij geeft les in kleine groepen en ook honden gedragstherapie. Het hele gezin mag meekomen en mee trainen. Wij trainen op een positieve manier met gediplomeerde instructeurs.


Onze locatie ligt in Amsterdam , bij de Nico Broekhuysenweg kruising Joris van Den Berghweg. Dit zit tussen Tuinpark Osdorp en Sportpark De Eendracht. U kunt hier het beste met de auto komen, er is voldoende parkeerruimte.


Al onze hondenschoolhouders zijn professionals. Ze hebben veel ervaring, een voorsprong in kennis en ervaring die door niemand geëvenaard kan worden. Bij ons is de hele familie welkom op de training en wij zoeken altijd naar een positieve . Geen wachtlijsten en we trainen in kleine groepjes.


Puppy cursus in Amstelveen. Aandacht, vertrouwen en samenwerking staan centraal. Precies op de grens van Amsterdam en Amstelveen ligt paarden- en hondenschool VAN STAL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts