vrijdag 18 april 2014

Groot natuursteen

Openingstijden ma - do 9. In onze showroom kunt u kennis maken met de vele toepassingen van natuursteen. De materialen die wij kunnen leveren zijn ook nagenoeg allemaal aanwezig in onze showroom. Aanvankelijk maakten we grafmonumenten, maar aan dit prachtige product werden al snel open haarden voor de particuliere markt en dorpels voor de aannemerij toegevoegd.


Groot natuursteen , Beverwijk.

Later hebben we onze expertise uitgebreid met . Vanuit een oud schuurtje begon hij met zijn eerste werkzaamheden: grafmonumenten en schoorsteenmantels. De openingstijden van alle vestigingen van Jac. De meest volledige site met ruim 66. Andere classificaties (voor sommige landen).


Nu de trend bij de nevenproducten ook is dat de tegels alsmaar groter worden, zijn in natuursteen tegelformaten van 100x1en groter helemaal niet uitzonderlijk meer. ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Like en deel de nieuwe pagina LikeWin en .

Routebeschrijving naar hier. Bestemming: NZG Locatie ? Bekijk het profiel van marco ravesteijn op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van marco ravesteijn en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Categorie Marmer beelden groot van veiling Natuursteen partijen te Kelpen-Oler op BVA Auctions.


Sluitingsdatum di jun. De informatie die u hier vindt over Jac. Veel informatie over Jac. Onze modellen zijn in allerlei graniet- en marmersoorten leverbaar, met of zonder omranding en dekplaat.


Om u een idee te geven van de mogelijkheden op het gebied van grafmonumenten, kunt . Hij brult , is klaar om aan te vallen met zn enorme klauwen. Beeld staat op groot geslepen natuurstenen ondergrond. Zwaar ,maar kan verstuurd worden.


Zo werden in Florence bijvoorbeeld grote bouwwerken neergezet zoals de Duomo, de Neptunusfontein en de Biblioteca Medicea Laurenziana, die werd ontworpen door de beroemde beeldhouwer, architect, schilder en steenhouwer Michelangelo Buonarroti. Voor de twintigste eeuw werd bijna al het werk in natuursteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts