dinsdag 15 april 2014

Spagtelpoets

Meer weten over spachtelputz en de prijzen? Moviq geeft je graag de beste tips. Spachtelputz aanbrengen is lastiger dan je denkt. Het materiaal bestaat voor uit witte, gebroken marmerkorrels en voor uit bindmiddel (lijm).


Het kan aangebracht worden in diktes van tot millimeter.

Gemiddeld brengt een stukadoor spachtelputz aan voor € - € per m2. Normaal gesproken knal je dan verf op je muur, maar als je (dure) spagtelpoets hebt laten aanbrengen is het zonde om er over heen te verven. Dat juist zo mooie korrelige gaat dan verloren! Ik vroeg mij af hoe je nu het beste je muren weer schoon kunt maken?


Lees informatie en tips over hoe je dat het beste kunt doen op Stukadoors. Sierpleister aanbrengen: zowel korrelpleister als structuurpleister breng je op dezelfde manier aan. Lees er alles over in de KARWEI klusinstructie.


Dan zie je namelijk een aantal tips voor onderhoud en schoonmaak, op diverse sites.

Het is toe te passen als decoratieve, stootvaste afwerklaag op muren en plafonds. De korrelpleister is aan te brengen met een roestvrij stalen spaan en gemakkelijk overschilderbaar met muurverf. Veel mensen kiezen voor spagtelpoets in hun woning. Spagtelpoets kan namelijk op allerlei manieren worden aangebracht.


U bepaalt zelf de dikte én de kleur. Bovendien is spagtelpoets zeer duurzaam en kunt u het toepassen op zowel binnenmuren als buitenmuren. Het is echter wel aan te raden om de spagtelpoets. Type klus: Stucwerk binnen. Soort woning: Ouder dan jaar.


Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Uythof Stucadoors verzorgt in Noord-Holland divers stucwerk voor binnen en buiten. Granol, spagtelpoets , glad of met structuur: onze stucadoors weten raad.


Een populaire manier om de muren mee af te werken in een woning is spachtelputz. Waarschijnlijk heb je wel eens van spachtelputz gehoord maar weet je niet precies wat het is. In dit artikel kom je te weten wat spachtelputz precies is en geven we ook uitgebreide informatie over de volgende onderdelen: Waarom .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts