vrijdag 25 april 2014

Brandwerend ventilatierooster

Het brandwerende ventilatierooster FireCatch EPC voldoet met min. De FireCatch EPC is een gepatenteerd compact ventilatierooster met een brandwerendheid van minuten. Het gerenommeerde bedrijf Efectis Nederland B. Afhankelijk van de situatie kunnen brandwerende eisen gesteld worden aan de gevel of binnenwand.


De ventilatieroosters dienen ook aan deze eis te voldoen.

Met behulp van de FireStream en FireSlide is het mogelijk een minuten brand - werende gevel te creƫren, en met de FireSlide K een minuten brandwerende. Een brandwerend rooster dat voldoet aan de strengste eisen. Kijk op de site van voor het overzicht van alle brandwerende roosters van Storax! Wanneer u kiest voor FSS International, kiest u voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid.


Dit wordt gewaarborgd door strenge . GAVO brandwerende ventilatieroosters (type G8) zijn ontwikkeld om ventilatie mogelijk te maken in gebouwen welke onderverdeeld zijn in brandwerende secties. De roosters zijn verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen. Onze producten zijn ontworpen om de brandwerende eigenschappen van het element, .

Doorzichtige rechthoekige brandwerende ventilatieroosters Geen Geworden geplaatst in massieve wanden om brandvoortplanting tegen te gaan. Brandwerende deurroosters en doorvoerroosters. Ingebouwde brandwerende roosters, ook in geluidwerende gecertificeerde uitvoering verkrijgbaar. Hoe werkt een brandrooster. De werking van het brandwerend ventilatierooster is gebaseerd op de ex- panderende eigenschap van het opschuimend materiaal die bij een tempe- ratuur hoger dan 100°C uitzet waardoor het rooster volledig dichtschuimt.


Het rooster werkt als een statische brandklep gedurende minuten. Fire and smoke protection air transfer grills, allows air to circulated freely throughout the building, and provide a fire barrier to hot gases and fire in case of fire. Fire Proof Rbrandwerend ventilatierooster is opgebouwd uit een kader en lamellen van kunststof hu.


Ronde roosters voor binnenwanden. Voor in- en uitgang van ventilatiekanalen. Bij deze temperatuur wordt het thermo-expansief materiaal in het rooster geactiveerd. Door het gebruik van dit brandwerende deurrooster geeft u doorslaande brand geen kans. Dit rooster bevat kunststof lamellen die gevuld zijn met materiaal wat opzwelt zodra de temperatuur boven de 120°C komt.


De geteste constructie bestaat uit een houten kozijn voorzien van Pyrobelite brandwerend isolatieglas van AGC met rechtstreeks daar bovenop het LVH44-G brandwerend ventilatierooster. Het LVH44-G rooster is een ontwikkeling van FSS international, AGC glass Nederland en BUVA rationele . Bovendien werd de roosterhoogte flink gereduceerd en dat resul- teert in een esthetische, discrete plaatsing.

Binnen de bouwwereld wordt er een steeds grotere prioriteit gesteld aan de brandwerendheid van puien, deuren en roosters. Net als met de geluidwerendheid weet JAZO functionaliteit en design te combineren. De Gzis een esthetisch brandwerend rooster dat wordt geplaatst in wanden, vloeren of deuren om brandvoortplanting tegen te gaan. Er zijn GEEN brandwerende roosters voor buiten. Ik weet wel dat Renson kan een combinatie maken van twee roosters waardoor het ventilatieroosters brandwerend kan worden.


Scenario: dubbelglas van AGC met brandwerende ruit, met aan de bovenzijde glasrand een brandwerend ventilatierooster van Aralco, plaatsing in een standaard KVT kozijn, waarbij gebruik is gemaakt van overschilderbare kit. Met deze opstelling zijn genoemde partijen de brandtest ingegaan met als . De brandwerende roosters zijn alleen te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts