donderdag 24 april 2014

Kunststof bank

Zoek je goedkope kunststof tuinbanken? Kunststof tweezits tuinbank. Canvas is een verrassend eenvoudige zitbank die er rustgevend en gezellig uitziet.


Govaplast ontwikkelde ze op basis van gerecycleerde kunststof en produceert ze in vier verschillende kleuren. Er zijn drie afmetingen verkrijgbaar. Canvas is perfect te combineren met de gebogen zitbank Canvas en met de .

Het door-en-door gekleurde materiaal van ons kunststof straatmeubilair is molest-, vorst- en UV-bestendig en heeft een minimale technische . De houten tuinbanken van KARWEI maken jouw tuin compleet. Unieke designs in alle soorten en maten. Bekijk de collectie in onze bouwmarkt of bestel online! Onze parkbanken uit de Bonn-serie. Een bijzonder fraaie variant op de klassieke parkbank met betonvoeten.


Een volledig uit kunststof bestaande bank met rugleuning uit de Eco-lijn. Een zeer voordelige, duurzame en onderhoudsarme oplossing voor uw buitenterrein.

De betaalbare en duurzame Siësta bank kringloop zorgt voor jarenlang plezier. Deze populaire bank heeft haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. De Siësta combineert een ingetogen uitstraling met optimaal zitcomfort. Door de keur aan materialen en kleuren is de bank naar wens samen te . Ecologische tuinbank uit 1 massief gerecycleerde kunststof. Zeer onderhoudsvriendelijk en droogt op zeer korte tijd na een regenbui.


Enkel beschikbaar in de kleur : bruin. Selecteer hieronder uw gewenste kleur en aantal zitbanken en tafels. De bank is geheel geproduceerd uit gerecycled PE kunststof.


Schrijf de eerste beoordeling van dit product . Uitsluitend verkrijgbaar in de kleur Bruin. Dubbelklik voor grotere afbeelding. Laagste prijsgarantie bij Tuinmeubelland.


U vindt bij ons een ruim assortiment (tuin)banken voor buiten en binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts