dinsdag 29 april 2014

Kledingkast met schuifdeuren

JYSK biedt een ruim assortiment goedkope kledingkasten, schuifdeurkasten en garderobekasten aan, geschikt voor iedere ruimte. In een krappe ruimte kan een kledingkast met schuifdeuren een voordeel zijn, omdat deze kan worden geopend zonder extra ruimte in te nemen. Een kledingkast met schuifdeuren is de perfecte oplossing voor als je niet zoveel ruimte tot je beschikking hebt.


Een PAX kledingkast met schuifdeuren is helemaal ideaal omdat je die helemaal naar eigen wens kan samenstellen, zowel de binnenkant als de buitenkant. PAX schuifdeuren zijn er in veel verschillende .

Op zoek naar een kledingkast ? Garderobekast, zweefdeurkast en linnenkast: GAMMA heeft alles. Deze stijlvolle en hoogwaardige kledingkast met schuifdeuren is een klassieker. Schuifdeurkasten zijn ruimtebesparend en passen in elke slaapkamer. Deze kledingkast kan indien gewenst worden uitgerust met spiegels. Uw schuifdeurkast wordt gratis thuisbezorgd én gratis gemonteerd.


Door de schuifdeuren is deze kast ruimtebesparend en dus ook geschikt voor kleine ruimtes. Alle kledingkasten van Slaapkamerweb zijn van hoge .

Kledingkasten in diverse uitvoeringen en maten. Van kledingkast met schuifdeur tot garderobekast. Bekijk ons ruime assortiment en maak je keuze. Want voor kledingkasten ga je natuurlijk óók naar Leen Bakker!


De kast is uitgevoerd in wit en heeft twee schuifdeuren met twee ruime opbergcompartimenten. Perfect te combineren met een minimalistische inrichting. Hoogvliet Rotterdam, ZH . Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Voor iedereen een voordeel. Met schuifdeuren , waarvan met spiegel. Maten: 2hoog met kooflijst met verlichting.


Een deel van de deuren zit matglas in. Is absoluut niet beschadigd. Ivm verhuizing hebben wij er. Levertijd dagen, of zoals u wenst, overal in België en Luxemburg.

Vergelijk en koop goedkope Zweefdeurkasten online bij ShopAlike. Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten. Vind de juiste inrichting voor elke kamer, slaapkamer, keuken of woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts