woensdag 16 april 2014

Granieten badkamervloer schoonmaken

Wie weet er een wondermiddeltje om een oude granieten vloer weerglansend te krijgen? Daarna moet je het met insmeren met een middel voor parketwas o. Maar als het niet zo smerig is gaat het goed met groene zeep, hij heeft alles in zich, schoonmaken , glanzen enz. Hallo, ik heb sinds kort een (oude) woning met in de badkamer een granieten vloer of zo iets.


Ook mijn aanrecht is van hetzelfde materiaal.

Ik ben bezig de badkamer van ons net gehuurde huisje een beetje op te knappen. Het grote opknap-tip-topic! Meer resultaten van forum. Ik weet dat dit eerder gevraagd is, maar vind toch geen duidige antwoorden. Groene zeep of babyshampoo.


Dit voorkomt een schuureffect van zand. Een inloopmat is ook verstandig.

Op die manier wordt zand opgevangen op de mat en niet op uw granieten vloer. Het enige wat je nodig hebt om marmer en graniet te reinigen is een goed product en de juiste techniek. Stap 2: Maak een sopje van heet . Test een gekozen product altijd van tevoren op een klein, onopvallend stukje. Het is belangrijk om te weten hoe je een marmeren of granieten vloer kunt schoonmaken. Omdat het natuurlijke materialen zijn, hebben ze . Douche in een aparte nis van m2.


Granito vloer opknappen Advies. Vloer is verder helemaal vrij. Wilt u ook een graniet of terrazzo vloer laten leggen in uw woning, badkamer of keuken? Zo is deze vloer prima geschikt zowel voor een woonkamer als badkamervloer. Het leuke is van het laten . Na al de renovatie werkzaamheden e. Deze twee soorten natuursteen zijn niet gevoelig voor zure en alkalische( ontvettende) schoonmaakmiddelen en dus geschikt voor gebruik in de badkamer.


Mijn badkamer vloer is van graniet. Hij is erg donker en dof.

Gekocht bij Valster alblasserdam, natuursteenbedrijf . Welke middelen niet voor schoonmaken granito. Ontvetters (hoge pH-waarden) en zuren (lage pH- waarden) . Heeft u echter een vloer die ernstig is beschadigd door bijvoorbeeld zure schoonmaakmiddelen , dan zal er meer werk aan te pas moeten komen. Wil je een badkamer schoonmaken met een granito of natuurstenen vloer, dan moet je geen zure schoonmaakmiddelen gebruiken, dat tast namelijk de kalk aan in deze materialen. Je kunt dan beter met groene zeep schoonmaken of gebruik het recept voor het schoonmaken van een natuurstenen . Maak voordat je de vloer gaat schoonmaken stofvrij met een stofzuiger.


Er zijn mensen die bijvoorbeeld een plavuizen vloer of een natuurstenen vloer zoals een marmer vloer of een granieten vloer gaan stofwissen. Dit geeft niet voldoende resultaat om de vloer vrij te krijgen van losliggend vuil. Met stofwissen blijft er veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts