maandag 28 april 2014

Brink en campman vloerkleed

Creativiteit, ambacht en een neus voor design zijn de ingrediënten waarmee we al decennia lang kwalitatief hoogwaardige vloerkleden vervaardigden. Geïnspireerd door zowel tradities als innovatie wordt in onze fabriek in Lichtenvoorde het gros van onze vloerkleden. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


In onze fabriek in Lichtenvoorde worden middels oude ambachten, . Ook in India worden uitsluitend vloerkleden gemaakt die ontworpen zijn door het gerenommeerde merk.

Verschillende technieken zorgen voor een diverse uitstraling van de collecties. De geweven vloerkleden zijn verkrijgbaar in hoogpolig en laagpolig met een gesneden pool. Brink en Campman verafschuwt kinderarbeid . Onze experts leggen u graag in . Graag bieden naar waarde. Robuust zoals robuust bedoelt is! De prachtige kleurbeelden in dit karpet geven rust in uw interieur.


De kleurstelling in het karpet is zeer zorgvuldig samenges.

Dit geweven Amsterdam vloerkleed geeft je huiskamer een warme sfeer. Verder is het kleed heel actueel door het patchwork effect. Hierdoor past het perfect in een strak en modern interieur, maar je kunt het kleed ook prima combineren met klassieke meubelen. Het kleed is ecologisch geproduceerd en is antistatisch, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming.


In deze collectie zitten. Het bedrijf levert design vloerkleden van hoge kwaliteit en ontwerpt ieder jaar collecties passend bij de laatste trends op woongebied. Hierbij worden natuurlijke materialen en een ambachtelijk productieproces gebruikt. Vloerkleed Tribe is met de hand geweven en gemaakt van leer. Tevens outlet met hoge kortingen!


Dit kleed is antistatisch, geluiddempen comfortabel en geschikt voor vloerverwarming. Het is geproduceerd met de mooie materialen en is een verrijking voor ieder interieur. Het vloerkleed Rocks is een geweven tapijt kwaliteit welke leverbaar is in standaard maten en speciale maten.


Er zijn diverse kleuren leverbaar. Met beide benen op de grond. Vind hier jouw favouriete vloerkleed. Veel uit voorraad geleverd en gratis verzending.

Op zoek naar schitterende karpetten? Uw vloerkleed of (schapenvacht)karpet koopt u hier voordelig online. Dit Nederlandse product weet elke collectie weer te verrassen.


De collecties zijn divers en toch heel herkenbaar. Kom snel naar onze website en vind het goedkoopste, mooiste en beste Bri.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts