vrijdag 18 april 2014

Altrex 3 delige ladder prijzen

Mounter of Nevada ladder ? Welke ladder is gemaakt voor mij en mijn werk? Atlantis reformladder stand 3x10-sporten. Onder deze klimoplossingen vallen ook ladders , trappen en steigers.


Een huishoudtrap voor thuis of een bordestrap voor de professional. Een ladder voor de doe-het-zelver of professional en standaard .

GAMMA huishoudtrap treden. Je kunt deze ladder in drie verschillende standen neerzetten. Plaats hem als schuifladder tegen de gevel om bijvoorbeeld je dakgoten te reinigen of zet hem in de A-stand om een muur te schilderen. De reformladder is ook te gebruiken als opsteekladder tegen een gevel. De toprollen vergemakkelijken het in- en uitschuiven langs . Op zoek naar een ladder ? Coolblue: alles voor een glimlach.


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan ladders.

Altrex All-round enkele ladder. Bekijk hier ons online aanbod! De All Round ladder is zeer licht en perfect geschikt voor klussen in en rond het huis. Bent u op zoek naar een aluminium ladder ? In ons assortiment vindt u enkele ladders , dubbele ladders , reformladders , driedelige ladders ,. De ladder is zoals al is genoem erg licht waardoor de ladder makkelijk hanteerbaar is.


De stabiliteitsbalk zorgt er voor dat de ladder niet kan wegzakken. De trap is voozien van een opsteekhaak met veiligheidspal. Zo wordt ongewild inschuiven van de ladder voorkomen. De - delige reformladder heeft daarnaast.


Extra lengte door royale sportafstand van cm. De opsteekhaken bieden de mogelijkheid tot vergrendeling van de ladderdelen. Met de toprollers en de automatisch vergrendelende schommelhaak kunt u de ladder gemakkelijk in en uitschuiven. U hoeft zich geen zorgen . Kijk nu op onze gloednieuwe webshop!


Telescopische ladder Smart Up Easy met stabiliteitsbalk 1xtreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts