vrijdag 18 april 2014

Nisdeur

Wij beschikken over een breed assortiment met allerlei soorten en maten. Heb je een mooie nisruimte in de badkamer gecreërd? Sluit deze waterdicht af door te combineren met een mooie glazen douchedeur.


Groot voordeel van een nisruimte is dat de douche afgesloten is van de rest van de badkamer, waardoor het water niet door de . Megadump Tiel heeft voor u een groot assortiment aan nisdeuren en nog veel meer. Neem een kijkje op de website of kom langs in de showroom!

De badkamer- en tegelvloerenspecialist! Onze Wiesbaden deur is omkeerbaar zodat je niet hoeft te kiezen voor links- of rechtsdraaiend. Een nisdeur of douchedeur komt tussen muren in.


Een ander voordeel is dat je ter plaatse kunt kijken wat qua draari. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Dit heeft zonder meer het beste en meest strakke resultaat wanneer er een glazen nisdeur toegepast wordt. Standaard wordt de glazen douchedeur geleverd .

Vind douche nisdeur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zoekt u nisdeuren , op maat gemaakt en snel geleverd? Kies dan voor de kwaliteit van Royal-Douche. In verschillende maten te verkrijgen.


Met 8mm NANO glas ( kalkwerend). Grote partij douche nisdeuren ! Nisdeur van 80cm voor in de moderne badkamer! Wij hebben nog veel meer nisdeuren.


Ook verkrijgbaar in gepolijst RVS en met breedtes van 100cm en 120cm. Geschikt voor plaatsing tussen bijvoorbeeld twee muren. De Tiger Items nisdeur chroom helder glas 90cm breed is een combinatie van chroom en glas. De nisdeur is zowel op een doucheba.


Deze nisdeur is ook verkrijgbaar in roestvrij staal en andere breedtes (1of 120cm). Bevestiging is eenvoudig met de . De Tiger Boston nisdeur RVS helder glas 120cm breed is een combinatie van roestvrij staal en glas. We hebben voor ieder wat wils.


U kunt deze deur bijvoorbeeld tussen twee deuren plaatsen, dit kan op de douchebak of direct op de vloer.

Sanitair-Knaller biedt de beste nisdeuren voor een scherpe prijs. Uw goedkope douchedeur is bij ons zo gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts