woensdag 30 april 2014

Layher huren

Producten - Podium - Layher Podiumbouw - Leeborent verhuurt en verkoopt vrijwel alles wat met de entertainment industrie te maken heeft. Nemaco Verhuurt tegen een zeer laag tarief, en heeft een uitgebreid aanbod steigers voor de verhuur! Steigersysteem Layher Allround huren ? Huur bij Euro Rent een Allround-stelling. Ze vormen slechts een kleine greep uit ons volledige assortiment onderdelen en toebehoren.


Gigant International is al meer dan jaar specialist in de verhuur van podium en evenementenconstructies.

Layher -constructies huren ? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Rekening houdend met uw wensen is alles mogelijk. Of u nu zelf een idee aanlevert, samen met ons iets ontwerpt of wij voor u iets mogen verzinnen, het kan allemaal. Onze Layher -verhuur kent geen grenzen. Giovanni Eekels Verhuur BV is een bedrijf dat generaties teruggaat.


Waar begonnen werd met het verzorgen van kramen op markten en . Een podium op een hobbelig plein of een catwalk midden in het park? Met ons layher steigermateriaal kan het!

Meerdink Verhuur bouwt onder andere podia en VIP-decks met Layher. Dit geeft de mogelijkheid om iedere denkbare constructie te realiseren op uw evenement. Syncro Stellingen Echafaudages. Uniek in Nederland voert Wanders de aluminium variant van het populaire Layher Allround systeem.


Gentle Rent kan voorzien in de verhuur en opbouw van deze hoogwaardige constructies. Gevelsteiger Layher Allround. Dit is tegenwoordig het meest gebruikte steigersysteem.


Het is heel flexibel en door de unieke gepatenteerde spie- gatverbinding eenvoudig en snel te monteren. Het Allround systeem is geschikt voor bijna alle soorten steigers en voor zwaardere belasting. Koop of Verkoop layher op Marktplaats.


Rix steigersystemen is dé handelaar in professioneel gebruikt steigermateriaal van o. Te huur layher - steigermateriaal zoals staanders liggers verstelbare-voetspindels div. Bent u van plan om een uniek feest te geven? Huur de layher steiger voor de opbouw en versteviging van allerlei soorten podia bij Leliveld Verhuur! Neem een kijkje op onze website of bel: 070.


Opzoek naar een overdekt of mobiel podium groot of klein? In stellingenstructuur, Layher of uit praks? Bij Stage Renting bent u op het juiste adres! Ben je op zoek naar een steiger?

RECO heeft maar liefst 800. Wij hebben rolsteigers, trappentorens, loopbruggen, doorwerkoverkappingen gevelsteigers en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts