maandag 24 juli 2017

Zweefdeurkast 180

De kast is uitgevoerd met een robuuste aluminium greeplijst die voorzien is van een stofstrip. De stofstrip zorgt ervoor dat er zo min mogelijk stof . Bepaal zelf de indeling en stel uw kast samen! Deze mooie zweefdeurkast Cordoba is voorzien van een effen witte deur en een handige spiegeldeur, zodat je elke ochtend je perfect outfit kunt bewonderen.


De kast heeft over de breedte van de kast een hangroede met daarboven een legplank.

Een ideale oplossing voor al je kleding die je hangend wilt opbergen. Met de praktische zweefdeurkasten van Haco heeft u altijd een opgeruimd huis. Bekijk alle zweefdeurkasten op de site! Bent u op zoek naar een slaapkamerkast? Dan bent u bij Slaapkamerconcurrent.


Laat u verrassen door onze topkwaliteit én lage prijzen. Productsoort, Zweefdeurkast. Type(nummer), Hxbxd 206x180x63cm.

Ruim je spullen op in stijl met de Alpha zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat grijs eiken 206x180xcm. Alpha is een strakke, eigentijdse zweefdeurkast uitgevoerd met soepel lopende zweefdeuren. Deze zijn voorzien van metalen greeplijsten met een stofstrip, waardoor er zo min mogelijk stof in de kast komt.


De perfecte kast voor in je slaapkamer kun je zelf samenstellen door een paar simpele stappen te doorlopen. Laat je bestelling snel thuisbezorgen. Vergelijk en koop goedkope Zweefdeurkasten online bij ShopAlike. Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten.


Vind de juiste inrichting voor elke kamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. Te koop: nette zweefdeurenkast monza (bxhxd) 180x206xcm. Gaat weg ivm het maken van een grotere kast. Montage beschrijving zit erbij en is reeds gedemonteerd.


Wie IKEA kledingkast zegt, heeft het over een PAX kast. Je kan ook losse onderdelen kopen als je een bestaande PAX kast wilt uitbreiden of een nieuwe look wilt geven. Kledingkast nodig voor je nieuwe slaapkamer? Want voor kledingkasten ga je natuurlijk óók naar Leen Bakker! Een kledingkast bestaat uit een kast met opbergplanken aan de ene zijde en een roede, waaraan je langere kleding als jurken of jassen kan ophangen, aan de andere zijde.


De meeste kledingkasten zijn uit te breiden met extra legplanken of een schoenenkast.

Tip: er zijn ook opvouwbare kledingkasten. Zweefdeurkast Ellis past in haar eenvou door de solide design en krachtige constructie in elke slaapkamer. Deze kast is prima te combineren bij een eigentijdse of klassieke inrichting.


De deuren van een zweefdeurkast draaien niet, maar glijden soepel open en dicht. Standaard leveren we zweefdeurkast Ellis minimaal . Roofvogelsinaktie - zweefdeurkast 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts