dinsdag 18 juli 2017

Komo attest

Een KOMO - attest beschrijft de prestaties van een product in een bouwwerk of een deel daarvan. Het KOMO -keurmerk betekent: objectief vastgestelde kwaliteit voor bouw en infra. Kwaliteit voor de bouw herken je aan het KOMO -keurmerk.


Vind alles met het KOMO keurmerk in één zoekmachine. KOMO is hét keurmerk in de bouw en infra.

Vind hier alles met het KOMO keurmerk! KOMO kent de volgende typen -certificaten en - attesten ( kwaliteitsverklaringen):. Knauf metalen staanderwanden. Dit attest is opgenomen in het overzicht op de website van Stichting KOMO :. Op de systemen van Sto zijn diverse KOMO - attesten van toepassing. Niet alleen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, maar ook om onze KOMO- gecertificeerde klanten een verzekerde garantie te kunnen bieden.


Isover Mupan is bestemd voor het thermisch isoleren van spouwmuren.

KOMO Productcertificaat CTG-4IKO. KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit! Dakbanen voor het vervaardigen van dakbedekkingsystemen op basis van polyvinylchloride (PVC-P) voorzien van een drager. KOMO kwaliteitsverklaring Monarfin kunststof dakbanen (pdf). Certificaathouder: Icopal B. Product is: Eenmalig beoordeeld op prestatie in de toepassing.


Herbeoordeling minimaal elke jaar. Dit attest bevestigt dat de stalen producten van Metaglas voldoen aan alle kwaliteitseisen van KOMO. Download hieronder gratis Adobe Acrobat Reader. Wilt u een tekening van het bestandsformaat DWG . Het attest is een bewijs dat er is voldaan aan de regelgeving, opgesteld door een College van Deskundigen, met de wensen van de markt als basis.


De KOMO-verzamelattesten van ODS worden gekoppeld aan het KOMO - attest - met-productcertificaat van de verwerkers. De vervaardiging van de . ONDERWERP EN TOEPASSINGSGEBIED. De niet-dragende wanden . Deze website gebruikt cookies, onder andere om jouw bezoek aan onze website te verbeteren.

KOMO attest omschreven voorwaarden. Klik hier voor meer info. Deze bijzondere gebeurtenis vond plaats op de stand van Quality Roofing Systems B. Gewapende kanaalplaatvloer.


Sir Winston Churchilllaan 273.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts