maandag 17 juli 2017

Loopbrug aluminium

Bekijk hier aanbieding (ladders, rolsteiger, kamersteiger). Artikelnummer: loopbrug meter. Let op: bovenstaande prijzen zijn excl. Overbrug obstakels en creëer extra werkvloeren.


Ook handig wanneer je een obstakel moet overbruggen. De constructie is sterk en .

Het aluminium profiel heeft een hoogte van cm. Toch is deze brug licht in gewicht . Compleet met inhanghaken en leuning. De loopbruggen kunnen voorzien worden van haken die verspringend gemonteerd worden, waardoor één ideale werkvloer ontstaat.


Uiteraard is een van de vier haken voorzien van de verplichte opwaaibeveiliging. Te koop prachtige gebruikte Custers aluminium loopbruggen , prijs op aanvraag. Online reserveren voor huren en verhuur van bouwmachines tot gereedschap.


De brug is voorzien van twee relingen en een antislip loopvloer zodat deze een veilige overbrugging van een sleuf op greppel biedt.

Goedkoper kunt u uw rolsteiger niet huren. Wij hanteren de laagste verhuurprijzen en ook de goedkoopste bezorgtarieven. Voordelen van de TOP WAY aluminium loopbrug. Uitvoeringen van de TOP WAY aluminium loopbrug. TOP WAY producten zijn vrijwel altijd direct leverbaar.


Onze aluminium loopbruggen komen in twee standaardmodellen, één van m breed op m lang en één van m breed op m lang. Andere afmetingen volgens offerte. Door onze jarenlange ervaring hebben we een uiterst stabiele, lichtgewicht brug ontwikkeld met een groot gebruiksgemak. Alle draagprofielen zijn aangepast om een lichte, maar toch sterke constructie te creëren.


Bij de firma Marimat, ben ik op dit ogenblik, een aluminium loopbrug van meter voor een jachthaven aan het lassen. Loopbrug huren per week bij Boels. Alle genoemde prijzen zijn in € en exclusief BTW. Zie de algemeen geldende voorwaarden voor meer . De belangrijke hoofddrager wordt vervaardigd uit een aluminiumlegering die de constructie optimale stijfheid en . Snel en eenvoudig op te bouwen en ideaal voor het overbruggen van obstakels (erkers, poorten).


De loopbrug is ook ideaal voor het overbruggen van afstanden tussen rolsteigers. Voorzien van geïntegreerde kantplank.

Kan op manieren gemonteerd worden zodat een extra breed platform wordt gecreëerd. Vente et location de matériel et outillage professionnel pour le bâtiment. Aan een eind U-profiel voor ophanging, aan het andere eind nylon wielen.


Deze loopbruggen , gemaakt van aluminum , zijn geschikt om van uw boot naar de kade te lopen. Breed assortiment klimmateriaal! Bent u opzoek naar een specifieke oplossing?


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts