dinsdag 18 juli 2017

Laminaat klasse

De kwaliteit van het laminaat wordt vaak aangeduid met een nummer, tussen en 34. Commercieel gebruik: ACKlasse Licht commercieel . AC( klasse 32): Woningen en algemeen gebruikte commerciële ruimtes zoals kantoren, cafés, salons en boetieken en residentiële ruimtes. Lees meer op AClaminaatvloeren.


AC( klasse 33): Drukke gebieden waar een gemiddelde tot hoge slijtvastheid nodig is, zoals in winkels, showrooms, restaurants en scholen. Om het overzichtelijk te houden voor de gebruiker, wordt het laminaat aan de hand van deze testen ingedeeld in gebruiksklasse 3 of 33.

Normaal huishoudelijk gebruik. Uitleg bij de verschillende gebruiksklassen laminaatvloeren. Wat betekenen de verschillende gebruiksklassen bij laminaat en hoe zijn deze ontstaan?


De laminaat en houten vloeren van KARWEI worden door dagelijks gebruikt door de consument. Daarom voldoen laminaat en houten vloeren aan hoge kwaliteitseisen. Een gebruiksklasse is een normering die helpt bij het kiezen van het juiste laminaat. De klasse wordt weer bepaald door de slijtlaag.


Hoe harder deze toplaag is, hoe hoger de slijtvastheid en dus de gebruiksklasse. Voor particulieren die een hele hoge kwaliteit willen of veel beloping verwachten is dit de juiste klasse , bijvoorbeeld gezinnen met kinderen en huisdieren.

Uitleg gebruiksklassen laminaat. Het classificatiesysteem beschrijft losjes in welke soort kamer iedere vloer gebruikt kan worden. Laminaat van Luxury Floors bestaat voor. Om te kijken welk type laminaat het beste past bij u gebuiktsintensiteit, is er een speciaal tabel voor de gebruiksklassen. U vindt deze terug op de verpakking van het laminaat.


Diverse laminaat vloeren van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Gemakkelijk in onderhoud en eenvoudig te leggen. Bereken online de prijs van uw laminaatvloer. U kunt nagenoeg kiezen uit alle gewenste dessins en kleuren. Tegenwoordig zijn laminaatvloeren op het blote oog niet meer te onderscheiden van een echt houten vloer.


Een V- groef geeft een natuurlijke uitstraling aan het laminaat en zorgt ervoor dat eventuele . Er wordt een onderscheidt gemaakt in de geschiktheid van het laminaat. Is het voor bij uw thuis of voor op het kantoor? Bekijk dan welk laminaat je nodig hebt.


Kwaliteitsklasse laminaat , Intensiviteit gebruik laminaat. ACKlasse 2 Licht gebruik. ACKlasse 3 Zwaar gebruik. ACKlasse 3 Zeer zwaar gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts