woensdag 26 juli 2017

Onderhoud houten vloer wax olie

De voor én nadelen van de verschillende mogelijkheden om uw parket of houten vloer door Parket Onderhoud Service te laten behandelen. Parket en houten vloeren die behandeld zijn met Hardwax zijn nog steeds lokaal bij te werken, weliswaar minder makkelijk dan bij een olie -afwerking. Intensiefreiniger: is een sterk geconcentreerde reiniger, versterkt met alcohol, voor het regelmatig en grondig schoonmaken van geoliëde houten vloeren en meubels. Onderhoudsolie : kunt u gebruiken voor het onderhouden van uw Wasolie , Hardwax of Hardwax geoliëde houten vloer of meubelen.


Artikelen tot van 74 . In onze webwinkel zijn alle producten te vinden om uw vloer weer schoon te krijgen, schoon te houden en te beschermen tegen vocht en vuil.

Hardwax - olie is een combinatie van natuurlijke oliën en wassen. Olie Conditioner in sprayflacon. Was heeft als voordeel dat het de originele tekening van het hout heel fraai ophaalt, terwijl lak weer praktischer is in schoonhouden. De vloer blijft prachtig en het onderhoud is echt zo gemakkelijkIk zou dus zeggen: ga voor olie. Wij hadden een eiken rustike vloer die in de wax stond.


De belangrijkste zaken voor onderhoud van uw olie en Hardwax vloeren op een rijtje, voorzien van wat handige tips. Was kan de vloer een mat of een glanzend uiterlijk geven. Een matte afwerking geeft de meest natuurlijke uitstraling.

Je houten vloer heeft met was meer onderhoud nodig dan met lak. Het is echter wel veel makkelijk om versleten plekken bij te werken. Breng eerst een impregneerlaag van bijvoorbeeld waxolie aan met . Het onderhoud van een geoliede of met hard- waxolie behandelde houten vloer , vertoont grote overeenkomsten en moet in de regel frequenter plaats vinden dan dat van een een gelakte houten vloer. Bestel online uw houten hardwax vloer en geoliede vloer online voordelig bij Cavallo Floors.


Mocht er toch een vlek ontstaan zijn dan kan men deze bijwerken door de vloer licht op te schuren met fijn staalwol en de vloer plaatselijk bij te werken met onderhoudsolie. De officiële importeur voor Osmo hardwax - olie , het BESTE uit alle producten in één. Aanbevelingen voor verschillende houtsoorten. Voor zowel binnen als buiten. Nog een voordeel: Het onderhoud is eenvoudig!


Met weinig moeite behoudt u uw houten vloer generaties. Uw parketvloer werd behandeld met OSMO Hardwax olie. Regelmatig de parketvloer dweilen met een uitgewrongen dweil.


Daar olie een openporige afwerking aan het parket geeft, moet het vuil ook tot diep in de poriën. Het onderhoud van uw houten vloer hangt af van het product waarmee u uw houten vloer behandelde: olie, vernis of boenwas. Hardwaxolie combineert de positieve eigenschappen van wax en olie , beschermt het hout tegen vocht en vuil en is zeer eenvoudig aan te brengen. Sommige hardhoutsoorten zoals Jatoba en Merbau kunnen wegens hun hardheid en inhoudsstoffen maar weinig materiaal opnemen.


Wij zijn al meer dan jaar de ervaren houten vloeren specialist van Nederland.

Wist u dat een combinatie van olie en hardwax ook mogelijk is? Onderstaande onderhoudsproducten voor hardwax zijn van superieure kwaliteit en samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Onderhoud van een houten vloer , onderhoud van laminaat parket en planken houten vloeren. Dit is een vloeistof die bestaat uit een combinatie van was en olie, zodat u de twee vloeistoffen niet apart hoeft aan te brengen.


Andere voordelen van dit mengsel: het is milieuvriendelijk en krasjes zijn makkelijk weg . Wat te doen vlak na aanschaf? Het is noodzakelijk een geoliede parketvloer direct na aanschaf met een onderhoudsolie te behandelen. Let wel, dit kan pas weken nadat de olie op het onbehandelde hout is aangebracht.


Dit kunt u machinaal doen, maar ook met de hand. Doordrenk een doek met onderhoudsolie en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts