dinsdag 25 juli 2017

Rockfon pallas

De Pallas 5plafondtegels zijn leverbaar als inleg. De plafondplaten zijn toepasbaar in . Bestel ze online bij ons! Hierdoor krijgt uw systeemplafond een strakke uitstraling.


Doordat deze platen leverbaar zijn in de dikte mm zijn de platen toepasbaar in ruimtes waar hoge eisen aan het reduceren van de nagalmtijd of de brandwerendheid worden gesteld.

Bijvoorbeeld in: kantoren, openbare . De basis van steenwol zorgt voor uitstekende brandwerende eigenschappen en hoge akoestische waarden. De helderwitte fijne textuur geeft het plafond een kwalitatieve uitstraling. De zelfdragende plafondpanelen zijn aan de zichtzijde afgewerkt met een mineraalvlies voorzien van een witte.


Create and Protect” is ons credo. Hierbij staat de mens en de relatie tussen mensen centraal. Rockfon Krios E Shadowline 544.

Een verhaal van succes en behoud van vertrouwen in elkaar. Bij ROCKFON draait het om creëren en beschermen-en hierbij laten we ons graag door u . Het is onze rots-vaste belofte aan u. Meestal uit voorraad leverbaar. Les pan- neaux pour plafonds autoportants possèdent sur la face visible un voile. Prijzen zijn exclusief BTW. Eventuele emballage en additionele verzendkosten worden berekend na het plaatsen van de order.


Getoonde (product)afbeeldingen dienen ter indicatie. Neem contact op met een van onze BMN vestigingen. Door dat deze platen leverbaar zijn in de dikte van mm zijn de platen toepasbaar in ruimtes waar hoge eisen aan reduceren van nagalm tijd of brandwerendheid worden gesteld. POSITION: WAREHOUSE INSULATION. Ook vloerafwerkingen en levering en montage van binnendeuren behoort tot de opdracht.


De werkzaamheden bij Air Products zijn inmiddels gestart en System Flex B. EUROCOUSTIC, Sur commande. Project: AOC School Twello. Categorie Bouw en aannemersmaterialen van veiling Aannemersmaterialen en bewerkingsmachines te Bodegraven op BVA Auctions.

Sluitingsdatum zo feb. Ces dalles de plafond sont livrables dans une épaisseur de mm, ce qui assure que ces dalles peuvent être appliquées dans des espaces où des exigences élevées sont placées sur la réduction du temps de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts