maandag 24 juli 2017

Marktkraam zeildoek

Bij Kersbergen kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardig PVC zeildoek. Dit kunt u in diverse kleuren per strekkende meter bestellen. Vind marktkraam zeil op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Van tafelzeilen tot raamfolie, geef het ons door en binnen werkdagen zorgen wij voor de levering.

Onze jarenlange ervaring bied de oplossingen en . Het meest populaire marktzeil, Lengte: 4. Marktkramen inhuren met full-colour bedrukte zeilen. Dan is het mogelijk om onze huurkramen volledig te laten personaliseren met promotioneel zeildoek. Marktzeilen Ook voor uw marktzeilen bent u bij Van de Gruiter op het juiste adres. Zo zijn er een aantal maten en modellen uit voorraad leverbaar en leveren wij standaard achterzeilen met ruit.


Standaard marktzeilen koopt u in onze webshop De standaard marktzeilen, welke u in onze webshop. Frame onbehandeld glimmend gebeitst staal.

Nu slechts € 19(aanbieding) . Spandoeken bedrukken met bedrijfsnaam, spandoeken ontwerpen voor themafeest, evenement of marktkraam. Naast de op deze pagina genoemde afmetingen, zijn extra verlengingen voor en achter de kraam mogelijk. Ook een voor en achter kraam, overspannen met een enkel zeil is een mogelijkheid. We nodigen u graag uit om deze en meer mogelijkheden verder . Bel vrijblijvend voor een offerte op maat voor uw klein of grote evenement.


Zeil is van vrolijk roo wit en natuurlijk waterdicht zeildoek. Deze kraam treft u aan op de weekmarkten, beurzen, braderieën etc. Wilt u een marktkraam meter huren?


De marktkraam meter is een stevige en oerdegelijke kraam. Indien gewenst kunt u deze kraam aankleden met feestverlichting en een mooi kleed of zeil om het . Er zijn verhuurbedrijven waarbij je een marktkraam kunt huren, maar ook als je op zoek bent naar meerdere marktkramen kun je bij enkele verhuurders in de buurt van Enschede terecht voor de huur van wel vijftig marktkramen of meer! Huur een marktkraam van aluminium, hout of ander materiaal met of zonder zeildoek. Tafelkleden van hoge kwaliteit met opdruk naar keuze, ter aankleding van een standaard marktkraam (80×2cm). Zo geeft u op een leuke manier uw marktkraam meer uitstraling.


Wij maken uw tafelkleed van hoogwaardig polyshine (een polyester variant op satijn). De maat van dit tafelkleed is 200×2cm.

De partykraam heeft een vrolijk gestreept zeiltje. Ideale kraampjes om te huren voor op uw markt. Kleed deze feestkraam aan met een sjiek zwart feestkraamkleed.


Deze marktkraam bestaat uit een metalen frame met een houten blad. Het zeiltje is van stevig zeildoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts