woensdag 26 juli 2017

Osmo wisch fix prijzen

Speciaal aanbevolen voor vloeren. Hardwax-Olie vloeren,Voedend dweilmiddel voor effectieve reiniging en onderhoud. Vormt geen verhardende film, laat geen strepen of vegen achter. Gebruik: Mengen in water en dweil de vloer met een . Het heeft een vullende werking en bij regelmatig gebruik is het oppervlak beter bestand tegen nieuwe vervuiling en .

Wisch - Fix is in water oplosbaar en maakt het oppervlak zowel schoon als fris. Laat geen strepen of vegen achter. Het hout droogt bij het reinigen niet uit. Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf € 2-. Eenvoudig te bestellen in onze webshop.


Reinigings en verzorgingsconcentraat voor vloeren. Zeer effectief, in water oplosbaar, geconcentreerd middel voor het makkelijk en grondig reinigen en onderhouden van uw vloer.

Wisch – Fix is in water oplosbaar en maakt het oppervlak zowel schoon als fris. Hardwax- Olie vloeren,Voedend dweilmiddel voor effectieve reiniging en onderhoud. Wisch fix is een natuurlijk en reinigend concentraat voor vloeren: speciaal aanbevolen voor vloeren die behandeld zijn met osmo. Wisch - fix zeep natuurlijk reinigend en verzorgend concentraat voor vloeren – voor dagelijkse reiniging en onderhoud.


Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Osmo wisch - fix onderhoudszeep. Afhaal adres (Na bestelling via de webshop). CG Boesingheliede (Haarlemmermeer).


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Als professional vindt u bij ons alles wat u nodig hebt op het gebied van houten vloeren en laminaat. Hoogste kwaliteiten tegen de scherpste prijzen. Kan ook gebruikt worden op gelakte vloeren, laminaat, tegels en PVC.


Mocht u hier vragen over hebben, of prijzen willen weten, bel of mail ons. Koop nu deze unieke Tweedehands. Uw houten vloer is goed beschermd met de verzoringsproducten.


Naast dat uw houten vloer beschermd is, heeft u ook nog een uitgebreide keuze in de afwerking van de lak, olie of wax.

Houd je vloer in schoon en fris na het reinigen! Hiermee worden de dagelijkse vervuilingen van je vloer uitstekend verwijderd. Vermijd het overmatig nat dweilen of afspoelen van de vloer met water of andere vloeistoffen. Een licht vochtige doek . Product is niet gevonden. Voor dagelijkse reiniging, voor toevoeging aan het dweilwater.


Verwijdert vuil gemakkelijk. Verbruik dopje per liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts