vrijdag 28 juli 2017

Pu isolatie rc waarde

Gespoten PUR kan bijzonder snel aangebracht worden. Op minder dan dag is uw vloer perfect geïsoleerd. Zuiver polyurethaan is het best. Met deze rekenmodule berekent u zelf de R - waarde van een isolatiepakket.


De R - waarde (= thermische weerstand) van een isolatiepakket geeft aan hoe goed de isolatie zich verzet tegen het transport van warmte. Hoe beter het isolatiepakket , hoe hoger de R - waarde.

Online berekenen van Rc - Waarde. Met de Rc-module berekent u eenvoudig en kosteloos de Rc-waardes van verschillende basisconstructies en alle relevante isolatiematerialen. De benodigde dikte bij een rc waarde van 3. Energiebesparend: thermische isolatie levert de belangrijk(st)e bijdrage aan . De dikte van de isolatie hangt af van het type isolatie en de lambdawaarde van het materiaal.


Zo zal je met glaswol al gauw tot cm. PUR al toe kunt met een dikte van tot cm. PUR heeft immers een lagere lambdawaarde dan glaswol of . Wat is een lambda waarde?

Met de lambdawaarde wordt de warmtegeleidingscoëfficiënt van een. Des te GROTER de R - waarde , hoe hoger de weerstand die de warmtedoorgang ondervindt, des te beter het materiaal isoleert. Gebruik onze gratis U- waardecalculator om uw project te specificeren. Vorige VolgendeVersturen.


Welke soort muren wil u isoleren ? Onze dakelementen hebben een lage lambdawaarde dankzij het gebruik van PUR ( polyurethaan ). Zelfs bij een hoge R - waarde bewaart u zo een geringe dikte. In vergelijking met andere isolatiematerialen is de isolatie van de UNILIN dakelementen gemiddeld dunner. Naast PUR - isolatie , bieden we ook minerale wol . Met isolatie plaatsen kan je heel wat uitsparen.


Info over het aflezen van de isolatiewaarde, Lamda, K-waarde, U-waarde en R - waarde vind je hier. De Rc - waarde isolatie is de totale warmteweerstand van een constructie (vloer, dak of wand). Bekijk de isolatiewaarde van pur , Vloerisolatie informatie. De isolatiewaarde van PUR is uitstekend door naadloos aanbrengen.


Vergelijk de isolatiewaarde van PUR. PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld. Het is een verdere ontwikkeling van PUR en kent een veel hogere isolatiewaarde.


Bovendien biedt PIR- isolatie platen een grotere brandveiligheid en is het beter beloopbaar. Handig bij plaatsing op een plat dak, of onder een te storten .

Isolatiemateriaal , Benodigde materiaaldikte voor Rc - waarde van 3. EPS-platen, houtvezel platen, PUR -schuim, geëxpandeerde kurkplaten, centimeter. Vlasplaten, centimeter. Polyurethaan schuimplaten, of centimeter . Voor het kiezen van isolatiemateriaal zijn er twee waardes extra interessant om rekening mee te houden. Bij het zoeken naar isolatie zul je misschien ook de u- en de rc - waarde kunnen tegenkomen, maar dit is minder relevant voor de aanschaf van.


PIR isolatie tegen een scherpe prijs per mmet hoge rc waarde. Natuurlijk via de website van EPDM Totaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts