woensdag 26 juli 2017

Wijnrek stijgerhout

Vind steigerhout wijnrek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop steigerhout wijnrek op Marktplaats.


Organiseer je wijnflessen op een originele manier in dit bijzondere wijnrek van steigerhout. De steigerhouten producten van Kitchen Trend zijn doordachte trendy producten, gemaakt met hart voor de mensen en de mate. Mooie steigerhouten wijnrek.

Verkrijgbaar in verschillende maten. Dit steigerhouten wijnrek is een aanwinst voor de horeca. Levering binnen twee weken! Stijlvol wijnrek geschikt voor flessen. Uniek wijnrek van steigerhout.


Dit wijnrek wordt standaard blank geleverd. Hiervoor graag contact met ons opnemen. In dit wijnrek kan je tot flessen opbergen.

Het heeft een fraai design en het kan perfect gebruikt worden als eye catcher. Het wordt vervaardigd uit nieuw steigerhout. Een wijnrek van steigerhout ? Steeds meer klanten weten de weg te vinden naar Strong Woodworks. OmschrijvingWanddecoratiebord voor wijn flessen en wijn glazen gemaakt van oud of nieuw steigerhout (foto betreft oud steigerhout ). Wijnrek Kabinett blank grenen hout flessen. Wandbord is voorzien van een eenvoudig ophang systeem.


OmschrijvingDoe-Het-Zelf bouwpakket Wanddecoratiebord voor wijn flessen en wijn glazen gemaakt van oud of nieuw steigerhout (foto betreft oud steigerhout ). Gaaf wandbord voor aan de muur met schappen voor flessen wijn en wijnglazen. Mooi rustiek wijnrek van steigerhout. Behandeld of onbehandeld een echte aanwinst voor elke kamer! Zelf een wijnrek maken, originele modellen en bouwtekeningen van steigerhout wijnrekken en standaards voor wijnflessen.


Houten wijnkasten die je zelf kunt maken van steigerhout planken van de sloop. Wijnrekken en houders voor wijnflessen voor op tafel. Bestel online of kom langs bij ja. Deze wijnrekken kunnen ook gestapeld worden waardoor de wijnverzameling netjes uitgebreid kan worden.


Een stoer wijnrek gemaakt van steigerhout.

Aan de zijkanten zijn stoere details gemaakt. Categorie: Steigerhout producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts