donderdag 27 juli 2017

Rolgordijn screenstof

Een screen rolgordijn filtert het zonlicht en is warmte werend. Op deze manier regel je zelf de lichtinval en warmte. Hoe lichter de kleur van het doek, hoe meer warmte er afgestoten wordt.


Hoe donkerder de kleur van het doek, des te meer licht je buiten houdt. Een rolgordijn met screenstof is ideaal voor ruimtes waar je te .

De speciale screenstof filtert het zonlicht en is bovendien zon- en warmtewerend. Screen rolgordijn , ideaal om grote raampartijen strak aan te kleden. Is zonwerend en creëert privacy.


Minder zonlicht, minder warmte met behoud van uitzicht. Thermoscreen is een hoogwaardig screenweefsel met aan de achterzijde een metaallaag. Beschikbaar als Copahome rolgordijn.


De XL rolgordijnen zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar. De zonwerende en verduisterende stoffen zijn van polyester, welke nauwelijks kreukt en verkleurtn de XL rolgordijnen verkrijgbaar met een screenstof.

Door de combinatie van PESPVC in één, is de stof gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk. Rolgordijnen screen doek. Speciaal voor u gemaakt, binnen tot werkdagen bij u bezorg zónder verzendkosten.


Brandvertragende rolgordijnen van Verano. Ooit gedacht aan een rolgordijn met screendoek als binnenzonwering? Screendoek is bovendien zon- en warmtewerend. Door de transparantie heb je zelfs op een zonnige zomerdag een onbelemmerende blik op de buitenwereld. De collectie rolgordijnen van Toppoint omvat een breed aanbod van verschillende stofkwaliteiten.


Van lichtdoorlatend tot verduisterend of van basic tot hoogwaardig. Het verschil in weving, stofdikte of coating bepaalt hoeveel licht elke stof doorlaat. Daarnaast zijn er ook screenstoffen voor de rolgordijnen in ons assortiment . De goedkoopste zonwering webshop van Nederland. Gratis bezorgen, snelle levering en altijd jaar garantie!


Door de vele kleuren en printen passen de rolgordijnen van Intensions Exclusive in ieder interieur, voor elke kamer van jouw huis. Het screen zwart rolgordijn van Intensions Exclusive is lichtdoorlatend en gemakkelijk te bedienen. Dit rolgordijn is 60cm breed (inclusief bevestiging), 190cm lang en eenvoudig in zowel .

Wat deze stof uniek maakt is de grote afmeting, namelijk tot wel meter breed en maar liefst meter hoog! Uitermate geschikt voor grote raampartijen. Screenstof is verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties. Technische stoffen, zoals screenstoffen , zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor in uw werkhoek of thuiskantoor. De vele voordelen van screen doeken zijn een logische verklaring.


Naast de perfecte filtering van binnenvallend licht, zijn rolgordijnen met een screen doek afwasbaar en brandwerend. Als kers op de taart zorgen ze voor een aangenamer . Deze lichtdoorlatende screenstof in natuurlijke tinten filtert het licht en gaat inkijk tegen. De stof is vlamvertragend en vochtbestendig. De prijs bij de raambekleding is een vanaf prijs. In onze uitgebreide collectie vind je ook extra grote rolgordijnen.


De rolgordijnen met screenstof zijn . Somfy Powered elektrisch rolgordijn - Essential Grey screen. Grey is een zeer modieuze en elegante kleur die je in zowel een klassiek als modern interieur kan toepassen. Dit elektrisch rolgordijn is gemaakt van een stevige screen stof dat het natuurlijke licht . A-kwaliteit rolgordijnen op maat.


Altijd de laagste prijzen, snelste levering en gratis verzending. Bereken meteen online de prijs van uw rolgordijn !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts