maandag 17 juli 2017

Zelfreinigende ramen

Zoals de naam al zegt, houden zelfreinigende ramen grotendeels zichzelf schoon. Daarnaast zijn er nog meer voordelige punten aan dit dubbel glas. Als ramen boenen en lappen niets voor jou is, dan is zelfreinigend glas wellicht een oplossing. Veel gebruikt in openbare gebouwen, winkels en industriële toepassingen, en nu ook vaak gebruikt in particuliere woningen.


Op de ramen – dubbel glas, hoogrendementsglas, driedubbel glas, … het kan bij ieder raam worden . Zelfreinigende coating, enkel de naam alleen al klinkt als een illusie.

Toch kunnen al die ramen in kantoor, alsmede enkele andere typen ondergronden, zichzelf schoonmaken met deze vernuftige coating. Het is tijdsbesparend én ontzettend vuilafstotend. Saint-Gobain Glass, zelfreinigend glas.


Beu vensterglas te poetsen? Bespaar direct op de glazenwasser en plaats zelfreinigende ramen ! Lees hier de andere voordelen en meer over zelfreinigend glas prijzen. Het vuil wordt afgebroken door UV-stralen en weggespoeld door regen. Makkelijker kan haast niet!


Kosten zelfreinigend glas.

Het lappen van de ramen is niet ieders favoriete bezigheid. Buiten dat hebben veel mensen hier ook geen tijd voor, vooral als je woning veel ramen heeft. Eén oplossing hiervoor is het inhuren van een glazenwasser.


Een andere oplossing is het aanschaffen van zelfreinigend glas. Glas met een speciale zelfreinigende coating aan de buitenkant met een unieke dubbele werking. Het gebruikt daglicht en regen om het. Een zelfreinigende coating is een coating die, zoals de naam ook aangeeft, zelfreinigende eigenschappen heeft.


Daarom wordt het ook wel zelfreinigend glas genoemd. De voordelen van zelfreinigende coating op een rijtje:. Vindt u ramen lappen een vervelende klus waaraan u liever niet te veel tijd besteedt? Dan is zelfreinigend glas de ideale oplossing voor u. Hardnekkige vervuiling moet nog steeds verwijderd worden, maar dit gaat veel makkelijker en er hoeft daarbij alleen van water gebruik te worden gemaakt.


De coating helpt vlekken en strepen van regen te voorkomen. Veel glasfabrikanten leveren tegenwoordig standaard af fabriek al ramen met een zelfreinigende coating . Zo hoeft u nooit meer ramen te lappen. Bekijk de website voor meer! Een van die nieuwe soorten die tegenwoordig in de handel is, is zelfreinigend glas. Dit is glas wat minder vatbaar is voor regen en voor vuil.


Er zit namelijk een reinigende laag op verwerkt die ervoor zorgt dat regen niet blijft staan op je ramen en dat vuil zich niet kan hechten aan je ramen.

We keken voor jou naar de prijs . Wat zijn zelfreinigende ramen ? De behandeling zorgt voor een nano- dichte chemische binding met het glas. Door het UV-licht geactiveerd , wordt de ruit actief. Als resultaat zet de ruit organisch vuil om in CO. Kies dan voor zelfreinigend glas dan hoeft u minder vaak uw ramen te wassen.


En als u deze toch een keer ( laat) schoonmaken, dan kan dat nu veel gemakkelijker, sneller en dus goedkoper. Dankzij zelfreinigend glas blijven uw ramen immers veel langer schoon, . Vroeger, misschien nu nog wel, kon je dat kopen bij een automaterialenzaak. Hoe dat spul heet weet ik niet meer maar het zou zo zijn dat ze dat ook gebruiken op de ramen van een cockpit (vliegtuig). Het nadeel daarvan was dat je naar een paar weken het weer moest aanbrengen en je weet hoe we zijn . De voordelen van zelfreinigend glas.


Omdat dit type glas zichzelf schoon kan houden heeft u er nauwelijks omkijken meer naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts