maandag 31 juli 2017

Geluiddempend glas

Met onze geluidswerend glas houd je lawaai buiten! Gemakkelijk online bestellen. Lawaai is een serieuze zaak.


GLASSOLUTIONS akoestisch glas is ontwikkeld voor alle situaties waarbij hoge geluiddempende prestaties . Verkeer, werkzaamheden, luide muziek: het zijn voorbeelden van geluidsoverlast waarmee we allemaal dagelijks te maken hebben en die de kwaliteit van leven ernstig kunnen schaden. Door de juiste beglazing te kiezen kunt u.

Vier seizoenen glas is gezellig warm in de . Werkt geluidswerend glas of akoestisch glas echt? Met hoeveel dB vermindert het de geluidsoverlast? Waar vraag ik offertes aan? Als je aan een drukke straat woont, geeft geluidswerend glas rust in huis. Hier lees je hoe geluidswerend glas werkt en welke soorten geluidsisolerend glas er zijn.


Ontdek welk geluidswerend glas geschikt is voor jouw huis. Bij breuk zorgt de folie er voor dat de glasstukken op hun . Er bestaan ook manieren om het glas zelf een geluiddempend effect te geven.

Als het glas met een gewone pvb-tussenlaag wordt gelamineerd (zoals het Triple A Keurglas), is de geluidswering ook sterker. Voor hogere geluids- isolatievereisten worden steeds vaker moderne gelamineerde veiligheidsglas- producten met . Maar de keerzijde – geluidshinder – hoeft u niet op de koop toe te nemen. Met de akoestische voorzetramen van ISOGLAS kunt u geluidsoverlast van verkeer en vliegtuiglawaai . U zoekt Phonibel geluidswerend glas ? Geluidswering houdt het lawaai buiten! Dubbel glas is voor geluidsisolatie vaak effectiever dan enkel glas , zeker indien er een grote luchtspouw wordt aangebracht tussen de twee glasvlakken en glas van verschillende dikte wordt toegepast. In bijzondere situaties wordt er wel drievoudig glas toegepast.


Als een woning tegen geluid geïsoleerd is, is het beter om . Dubbelglas met geluidsdempende eigenschappen. Uitstekende isolatie gecombineerd met geluidsdempende eigenschappen. Gratis bezorging op locatie! Bekijk de scherpe prijzen van JLM Glas.


Hallo iedereen, Wij wonen aan een vrij drukke weg en zijn op zoek naar een manier om onze woning nog beter te isoleren qua geluid Het is een nieuwbouwwoning met pvc ramen waar we nu gewoon superisolerend glas insteken hebben. Ik weet het, we hadden beter onmiddellijk geopteerd voor . Bij de vraag van offertes voor enkele nieuwe ramen had ik geluidswerend glas gevraagd voor de ramen in de slaapkamers. Eén leverancier gaf echter wel aan dat zijn geluidswerend glas met een speciale . Hou de koude buiten en geniet van de rust!

Bescherm uzelf tegen geluidsoverlast met geluidwerend glas. Bied uzelf een comfortabel woon- en leefklimaat. Geniet volop van de kostbare stilte, zelfs in de . Online vertaalwoordenboek. Als u aan een drukke straat woont, kan geluiddempend glas voor u uitkomst bieden.


Een optimale demping ontstaat bij meerdere lagen (dubbel glas of meer) , waarbij er een relatief grote ruimte is tussen de glasplaten. Bent u op zoek naar geluidswerend glas ? Bij de Glashandel Zuid-Holland vindt u alle soorten glazen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts