maandag 31 juli 2017

Holland haag

Holland Haag is al 1jaar dé totaalleverancier op het gebied van gordijnstoffen. Woninginrichtingen, projectinrichtingen en confectie op basis van een eigen collectie. Turn on Location History to track places you visit. Onze collectie wordt met zorg samengesteld zodat wij u een breed assortiment kunnen aanbieden en voor ieder project een passende oplossing kunnen vinden. In onze particuliere collectie vindt u voorbeelden van projecten waar transparante, overgordijnen en uni stoffen zijn gebruikt.


Ook veel brandvertragend aanwe.

Een mooi gordijn draagt bij aan een goede sfeer in de ruimte waarin het hangt. Samen met onze klanten en onze leveranciers zorgen we voor een mooi product voor de mensen thuis, op het werk of in een . Vorig jaar bracht het de collectie Catch. Van Klassiek tot modern is de gordijn collectie van Holland Haag. Gratis op maat gemaakt en opgemeten door de stoffeerders van Lippe Wonen. De stoffen uit de Nordic Living collectie dragen bij aan het gevoel van warmte en behaaglijkheid binnenshuis!


Voor de Nordic Living collectie, bestaande uit breedte stoffen, zijn natuurlijke vezels zoals wol en katoen gebruikt, gecombineerd met natuurlijk . Gordijn Colori spring: Fris en vrolijke gordijnstof met trendy dessin.

Sorteer op: Prijs oplopend. Tapijt Drive-in staat voor service, betaalbaarheid en kwaliteit. Voor elk budget vind u gordijnen in ons assortiment.


Wij realiseren op het terrein gelegen op industrieterrein Coenecoop aan de Zuidelijke Randweg in Waddinxveen de nieuwbouw van een kantoor met bedrijfshal. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, hetgeen tot uiting komt in onze 1jaar ervaring in de gordijnen branche, maar ook in onze manier van werken. De drive om een partner te zijn in plaats van een leverancier komt terug in onze kernwaarden: . Kom langs en kijk uw ogen uit!


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. U bevindt zich hier: Dealers - Holland Haag. Hier vindt u alle productcategorieën die wij aanbieden van onze dealer Holland Haag. Wij gaan er alles aan doen om de feestelijke stemming de hele bouw vast te houden! Begin dit jaar hebben wij de opdracht ontvangen voor het aanleggen van verschillende installaties in het nieuwe bedrijfspand van gordijnstoffentoeleverancier Holland Haag.


De werkzaamheden zullen het eerste kwartaal . Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Zaterdag . Voor kwaliteit en service kiest u voor de specialist in vloeren en raamdecoratie. Bekijk de Binnendienstmedewerker vacature bij Holland - Haag in Waddinxveen op NationaleVacaturebank. Van oudsher een familiebedrijf dat ruim 1jaar bestaat!

De bedrijfscultuur is informeel en kent korte lijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts