vrijdag 28 juli 2017

Bandopwinder rolluik handleiding

MONTAGE BANDOPWINDER IN HUIS. Bepaal de hoogte waar het kastje moet komen. Houdt de band binnen vast. Laat het rolluik zakken Bij bestaande situatie: ga naar 7. Dit rolluik (en) werd u door een vakkundig bedijf voor rolluiken - zonweringstechniek geleverd.


Brengt u zelf geen veranderingen aan het product aan!

Een veilige werking is dan niet meer gegarandeerd. De getoonde afbeeldingen zijn als voorbeeld bedoeld. De handleiding geldt ook voor ander type rolluik. BAND OPWINDERSET MET DOORVOER. Rolluik naar beneden laten.


Druk het opstaande weerhaakje naar achteren. Voorbij de bandopwinder af. Schade ontstaan door het niet in acht nemen van de bedienings- en onderhoudsaanwijzingen, vallen niet onder de garantie.


Bewaar deze handleiding goed.

Geschikt voor gebruik bij rolluiken tot een hoogte van 220cm en een maximaal oppervlak van m². Tevens geschikt voor gebruik bij screens. De afstand tussen de gaten voor de wandmontage is 15cm.


Kijk voor de handleiding bij . Wij leveren een digitale montage handleiding mee bij uw bestelling, zo wordt het zelf plaatsen of vervangen van uw rolluik bandopwinder onderdelen nog eenvoudiger. De rolluik bandopwinder is ook te gebruiken voor screens en zonwering. De meeste band en koord opwinders hebben wij op voorraad liggen, hierdoor . Wij laten je zien hoe je een elektrische bandoproller voor rolluiken kunt monteren. Heel eenvoudig geïnstalleerd of te vervangen en je kunt genieten van het gemak van een elektrische bandhaspel. Met onze handleiding kun je zo direct aan de slag!


Gefeliciteerd met de aankoop van uw rolluik. Alvorens u van uw rolluik kunt gaan genieten dient u eerst het rolluik te monteren. Benodigd gereedschap: - Boormachine met steenboor.


Kit de bovenzijde van het rolluik af i. Voor het lichtdicht afwerken. Selve Bandopwinder of bandoproller voor meter band - wordt exclusief band geleverd - wordt met eenvoudige montagehandleiding … Meer. Selve bandopwinder of bandoproller voor meter band.


Plaatsing in de dag (op het kozijn). Stap 14: Steek de optrekband door het meegeleverd geleide wieltje.

Zorg dat de band niet gedraaid is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts