vrijdag 28 juli 2017

Eiken fineer deuren

Tevens is het mogelijk om de fineer deuren voorzien van een groef. Bij de onbehandelde deuren is de hardboard zichtbaar, maar vanwege de behandeling is dit effect niet verkeerd. Deze deuren zijn ook in de showroom te bezichtigen.


Tevens hebben wij daar ook een fineerdeur die behandeld is zonder groeven staan. Eiken gefineerde binnendeur.

Deze binnendeur is op bestelling leverbaar. Honingraat vulling bij de opdekdeuren en rondom vuren randhout afgeplakt met folie, bijpassend bij fineersoort. De stompe deuren zijn uitgevoerd met een hardhouten kantlat. Deze eiken gefineerde deur is leverbaar vanaf 540mm . De kunst van een technische perfectie, passend in ieder interieur.


Alle fineersoorten zijn met verschillende binnenvullingen . Deurblad , € 22 € 19 € 12 € 14 € 270. Houdt u van het warme gevoel van hout met een moderne toets, dan biedt Vabo deuren u met dit gamma een volledig afgewerkte binnendeur in eik fineer hout, met horizontale of verticale houtstructuur, volledig op maat naar uw keuze, met eigen design motief en verder afgewerkt in een kleur of vernis volgens uw .

Modellen - Eik verticaal rustiek met groeven . Fineerdeur -vlak- eik -verticaal-celrooster. Brandwerende fineerdeur - eik -verticaal-RF30. Dan is de Finéselect deur een natuurlijk antwoord op uw vraag. Bovendien kunnen de deuren op aanvraag fabrieksmatig gevernist worden met een krasvaste . Prijs voor de deuren samen. Producten online te koop!


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Natuurlijke klasse, geraffineerde accenten. Ervaar elegantie en evenwicht. Massief hout dat warmte brengt in je interieur of de charme van een geverfde deur.


De tijdloze klasse van het landleven. Naar keuze met glas dat daglicht tot diep in de woning brengt. Een stijl voor alle seizoenen, een stijl voor . De MDF panelen van 5mm zijn overgefineerd in 6mm eik.

De panelen bevatten decoratieve verticale lijnen, met ingelegde massieve eiken latten. Dit zorgt voor een mooie afwerking nadat de deurlijsten zijn bevestigd. Kunnen jullie me hiermee verderherlpen? Model 43-4R gezandstraald glas met klare boord.


Model 46-4R gezandstraald glas met klare boord. Dit is een deur in beukenhout. Toebehoren: Kan aan de muur worden bevestigd. Inclusief: schap, glazen schappen. Montage info: Doe het zelf pakket.


Heb een poging ondernomen om de zoekfunctie te gebruiken, maar niet zo succesvol. Ik heb fineer eiken Thys binnendeuren geplaatst en zou deze nu graag afwerken. In de handleiding staat deze te behandelen met de Thys olie, maar de keuze uit afwerking is te beperkt. Fineer eik leent zich uitstekend tot het creëren van een trendy binnendeur. Ik zou graag het huidig uitzicht . Door het lijnenspel van horizontale en verticale houtstructuur bekomt u een klassevolle uitstraling.


Vlak of met een design infrezing past deze deur perfect in iedere woning. Een binnendeur in eik fineer behandeld met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts