maandag 24 juli 2017

Keramo vloer

Zoek je een onderhoudsvriendelijke vloer met de warmte van een houten vloer? Dan is een Keramo vloer dé optie. Wil je hem daarbij ook nog licht hebben? Door de lichte afwerking lijkt je kamer groter en laat het andere kleuren meer uitkomen.


De houten vloeren van Keramo zijn . In Keramo vloeren worden hoogwaardige materialen gecombineer wat zorgt voor extreme slijtbestendigheid en zo voor een lange levensduur van de vloeren.

De beschikbare kleuren benadrukken de tijdloze vormgeving van de tegels. Deze vloer is dan ook een betrouwbare basis voor jaren en jaren. Keramo is een nieuw product op basis van een mix van natuurlijke materialen zoals houtvezels en minerale stoffen. Duurzaam Keramovloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en robuust. Keramo heeft een aantrekkelijk en natuurlijk uiterlijk.


Keramo is de ideale oplossing, lange en brede delen tegen een sherpe prijs. Keramo is knetterhard maar mag de leefsporen graag weergeven als een echte massief houten vloer alleen dan minder voel en zichtbaar. Door de unieke combinatie van “woodpowder”en een echt houten toplaag bieden wij u hiermee .

Meister Lindura is een ijzersterke vloer met een fineerlaag van echt edelhout gecombineerd met de Wood-Powder techniek op een HDF drager. Het edelhout is afgewerkt met een natuurolie waardoor de nerven en knoesten in de Meister Lindura vloer geaccentueerd worden. De Wood-Powder techniek zorgt ervoor dat de . Kom naar onze Keramo avond. We hebben een nieuw product in ons assortiment: de Keramo vloer.


Er kwamen heel wat reacties op! Wie heeft er ervaring met een Keramo - of Linduravloer van Meister? Hoe kun je deze vloer het beste onderhouden? We horen hier verschillende geluiden ove.


Hout-parket- vloeren Keramo hout. Wij informeren u graag over onze parketvloeren. Een offerte is uiteraard vrijblijvend. Bij Keramo worden hoogwaardige mineralen en vezels gecombineerd tot een slijtvaste composiet tegel met clicksysteem. Eenvoudig te plaatsen en door het clicksysteem ideaal voor o. Nu tijdelijk GRATIS GELEGD!


Een echte eiken toplaag in verschillende oliekleuren. Iedere plank is uniek, geen herhaling van het patroon.

Door Lindura-behandeling zo hard als steen,. Met de klassiek en modern gefreesde schuifdeuren kunt u uw interieur een meer landelijke en karakteristieke uitstraling geven. Deze kwaliteitsdeuren worden op maat gemaakt. In combinatie met ons kastinterieur op maat, een spiegeldeur of glasdeur én aanvullende accessoires maakt u uw . Ben je op zoek naar een parketvloer met lange, brede planken, maar lijkt dit onhaalbaar na het zien van het prijskaartje? MEISTER heeft dan de perfecte oplossing: de Lindura houten vloeren -collectie.


Naast Meister, dat kortgeleden nog een nieuw trapprofiel bracht, heeft Heditex ook nog een breed assortiment ondervloeren, afwerkprofielen en onderhoudsmiddelen. Gedetailleerde omschrijving: Over deze marmeren vloer met vloerverwarming willen we een keramo vloer leggen met lange brede planken. Afhankelijk van de kosten willen we ook de plinten laten leggen.


Met een laminaatvloer kunt u lange tijd genieten van de natuurlijke uitstraling van uw vloer. Bij Woonmall Alexandrium bieden diverse winkels prachtige vloerbedekkingen. Van laminaat tot parket, tapijttegels tot keramo tegels.


Woninginrichting-Aanhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts