donderdag 27 juli 2017

Industriele telescoopgeleiders

Hieronder staan een aantal gangbare modellen afgebeeld voor belastingen boven de 1kg. De industriele telescoopgeleiders zijn van zeer hoogwaardige staalsoorten geproduceerd en hebben een zeer degelijke finish die de geleiders beschermd tegen externe omstandigheden. Bekijk ons uitgebreide assortiment ladegeleiders.


Specifieke functies zoals zelfsluiten geschikt voor hoge temperaturen en weerstand tegen openen. Ze zijn geschikt voor het openen van industriële lades en vakken, machineveiligheidsschuifdeuren en stoelen gebruikt in de transportsector, om er maar een paar te noemen.

Ze worden gebruikt in een breed scala van industrieën, . Een geleiding waarbij meerdere segmenten ten op zichte van elkaar kunnen bewegen door middel van kogelgeleidingen. Bij gedeeltelijk uitschuifbaar is de slag kleiner dan de inbouwlengte en bij volledig uitschuifbaar is de slag groter dan de inbouwlengte. Schock telescoopgeleiders en speciale profielen zijn in industriële toepassingen en apparaten vaak onzichtbaar verwerkt.


Zie overige advertenties. Telescoopgeleider : Omschrijving, Art. Gereedschapskasten, technische dienst kasten, materiaalkasten, magazijnkasten en afsluitbare kasten worden geadviseerd door Hagisto.

Schuifladekasten met modulaire lade op degelijke telescoopgeleiders en met geïntegreerde handgreep. Het Duitse Hegra maakt telescoopgeleiders voor industriële toepassingen. Zelfbouwproject: afzetbare camperunit . Niet goedkoop, wel degelijk.


Zelfsluitende telescoopgeleiders. Geschikt voor zware toepassingen. Gedempte zelfsluitende geleiders worden reeds enige tijd standaard toegepast in keukenlades. Onkenhout introduceert deze functie nu ook voor zware toepassingen.


De geleiders hebben een maximale belasting van 1kg en bieden hiermee extra . U zoekt een industriële boekenkast? Wij hebben diverse modellen, met laden, deuren of alleen open vakken. Voldoende keus direct leverbaar. Industrieel boekenrek met laden Dit boekenrek is gemaakt van een combinatie van ijzer met hardhout.


Het hout is licht geborsteld zodat het een rustieke uitstraling heeft. Industriele boekenkast met laden.

Er zitten drie laden in met telescoop geleiders met soft closing systeem, topkwaliteit voor een bodemprijs. De boekenkast is gemaakt van een combinatie van ijzer met hardhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts