woensdag 26 juli 2017

Kunstof rijplaat

Vind kunstof rijplaten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. InduPlates fabriceert kunststof rijplaten van hoge kwaliteit, tegen betaalbare prijzen. Onze kunststof rijplaten buigen, maar breken niet! Wij leveren goedkope kunststof rijplaten , bent u hiernaar op zoek, neem dan contact op met Dutch Eko Solutions voor een vrijblijvende offerte!


Wilt u kunststof rijplaten huren?

Wij beschikken over een ruime voorraad kunststof rijplaten , allen voorzien van handvaten en een duidelijk herkenbaar logo op iedere kunststof rijplaat. In de bouwsector zijn rijplaten bij bepaalde werken onmisbaar. Enigzins om de ondergrond te beschermen, maar ook om een goede grip te behouden met uw kraan, hoogtewerker, verreiker enz.


Het voordeel van kunststof rijplaten tegenover stalen exemplaren spreekt daarbij voor zich: geen roest. Leverbaar in elke gewenste lengte en breedte en optioneel met uw logo. Kunststof rijplaten (HM-PE) met een draagvermogen van ton met lange levensduur.


Wij leveren rijplaten op grote jaarlijks terugkomende evenementen en ook op diverse bouwprojecten door het hele land. Door kwaliteit en service te .

L300cmx B100cmD2cm, gewicht 58kg met gaten links en rechts om te verplaatsen. Sommigen wel met logo Riwal Belgium. Dan bent u bij Damme Kunststoffen aan het juiste adres.


Damme kunststoffen staat voor een assortiment van kwalitatief hoogwaardige rijplaten, welke kunnen worden ingezet in de grond -weg- en waterbouwsector. We presenteren onze loopschotten die onder meer . Voorkom wegzakking van machines en materialen. Jansen Kunststoffen produceert deze graag voor u. Heeft u een bouwproject, evenement of andere situatie waarvoor u kunststof rijplaten wilt huren?


Lekkerkerker is de naam die u zoekt! Wij zijn een betrouwbaar verhuurbedrijf voor al uw rijplaten en draglineschotten en zijn gevestigd in Rotterdam. Doordat wij beschikken over de nodige certificeringen, zoals MVO fase. Huur een kunstof rijplaat voor het gebruik van een hoogwerker op zachte ondergronden of om een goede gewichtsverdeling te maken voor op de bestrating. Aanhangwagen aan van het normale verhuurtarief!


Dat is vooral verstandig als uw project eenmalig of tijdelijk is. Euro Rent is ook op zaterdag open tot uur! Huren is ook verstandig als u de kwaliteit van onze kunststof rijplaten wilt testen, voordat u ze daadwerkelijk koopt.


De huurkosten zijn cent per rijplaat per dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts