maandag 31 juli 2017

Betonlook keramische tegels

Het karakter van beton past perfect bij een industrieel en strak interieur. Toch brengt echt beton een paar grote nadelen met zich mee… In dit artikel ontdek je hoe dat komt en wat je eraan kan doen. Beton dan maar uit je hoofd zetten?


Ga gerust op zoek naar keramische tegels in betonlook : . Nibo Stone levert naast het populaire keramische parket, ook betonlook tegels in diverse xxl formaten en kleuren.

Bezoek onze showroom in Vianen en Venlo. Cementtegels ofwel betonlook tegels lenen zich erg voor een stoer, strak interieur. De tegels lijken net van echt cement of beton te zijn gemaakt, ze zijn echter keramisch. U geniet van de voordelen van keramische tegels , met de prachtige natuurlijke look van beton of cementtegels. U zoekt betonlook of cementlook tegels ? Klik snel verder en vraag een offerte aan.


Direct een eerlijke prijs én snel leverbaar!

Al onze vloertegels zijn van A-kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Vraag online een offerte aan of bezoek onze showroom. U bent op zoek naar tegels met betonlook voor uw moderne woning?


Deze betontegels zijn gemaakt van keramisch materiaal. U geniet dus van de grote voordelen van een tegel , gecombineerd met de betonlook waarnaar u op zoek bent. Kiezen voor een betonlook , maar dan zonder de nadelen? Keramische tegels maken die keuze voor u heel gemakkelijk.


Want het assortiment blijft continu ui. In Joure, Schagen, Purmerend en Hoofddorp vind je winkels van Tegel Outlet. Koop hier je betonlook - tegels.


We hebben wand- en vloertegels voor bodemprijzen. Ontdek de voordelen die strakke keramische tegels met betonlook bieden en laat je inspireren door ons aanbod. Lingen Keramiek heeft maar liefst 6verschillende betonlook tegels in haar assortiment, in verschillende maten en kleuren.


Bekijk onze collectie alvast online, of maak een afspraak in onze showrooms nabij Rotterdam of in Leiden. Tegelhuys heeft een zeer ruim assortiment aan keramische vloertegels , waaronder de nieuwste trends.

Betonlook tegels zijn geïnspireerd op betonvloeren. Dan vindt u bij Tegelmegashop. Bijna 1 van de keramische terrastegels van LABzijn zogenaamde “full body”-tegels.


Full body-tegels zijn tegels die van binnen en van buiten vrijwel dezelfde kleur hebben. LABheeft een groot aantal keramische tegels met natuursteenlook, houtlook of betonlook voor zowel binnen- als buitentoepassingen in haar . Kijk eens naar de Tau Ceramica Portland Gris. Een zeer mooie vol keramische tegel met een mooie betonlook.


Door een bepaalde foto techniek is iedere tegel anders van structuur. En met een beetje geluk vind je hem rond de euro inclusief btw. Dit komt mede doordat deze tegels ideaal te combineren zijn met diverse woonstijlen en een exclusief en tijdloos karakter geven aan iedere ruimte. Je hebt het uitzicht strak gietvloer waar u van houdt, en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar met uiteraard beton grijs als koploper.


Je hebt ze tevens in diverse grote formaten naar keuze 60x– 50x– 80x80. Strakke betonlook tegels. De vlekgevoelighei de scheurvorming en het moeilijk onderhoud zorgen dat gepolierde beton bijna niet meer gebruikt wordt voor privaat en kantoorgebruik. De keramische betontegels zijn een welgekomen alternatief en veel makkelijker in gebruik.


Een selectie van onze immitatie beton tegels . Deze vloertegels zijn vaak in grijstinten maar ook andere kleuren zoals beige en bruin zijn verkrijgbaar. Dit kan een strakke, pas gelegde vloer met de (glans)vegen van het aansmeren maar ook verweerd beton met verval en verkleuringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts