donderdag 20 juli 2017

Plastificeerder

Advertentie: plastificeerder. Toevoegen van water zou de uiteindelijke sterkte van het beton verminderen. Een sprong van consistentiegebied van naar of van 2 . Zeer effectief, goed werkzame plastificeerder voor beton, gewapend beton en voorgespannen beton, hoogsterkte beton, waterdicht beton, krimparm beton, transportbeton of zichtbeton.


Beton dichter met nieuwe generatie plastificeerder. Het is mogelijk om beton minder poreus, sterker en dichter te maken zonder verlies aan verwerkbaarheid.

Dat kan met Glenium, een nieuwe generatie superplastificeerder. Master Builders Technologies te Oosterhout introduceert de hulpstof . Toeslagmiddel voor het plastificeren van cementdekvloeren. Lager waterverbruik (water-cementfactor), minder waterverbruik en geeft hogere sterktes. Ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Speciaal effectieve plastificeerder voor beton, gewapend beton en voorgespannen beton conform EN 934-2: T3.


Transparante waterreducerende luchtbelvormer en plastificeerder voor mortels weber. It is successfully applied on old kitchen walls, nicotine, soot and leakage spots.

Betonelementen welke snel ontkist moeten worden en als plastifi- ceerder voor mortels in het algemeen. Mapetard is een vloeibare betonplastificeerder met een vertragende werking en een langdurige verwerkbaarheid. PlanIT maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek en winkelen bij PlanIT.


PlanIT gebruikt functionele en analytische cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden. Een plastificeerder is een hulpstof voor betonmortels, die wordt toegevoegd voor een betere verwerkbaarheid van het beton of om een kleinere watercementfactor mogelijk te maken. Plastificeerder met vertragende werking voor beton. Verbruik: Afhankelijk van de verwerking van 2½ tot m² per kg . Vloeistof voor het optimaliseren van de homogeniteit van de dekvloermix met een sterk plastificerend effect.


Het realiseren van makkelijk te verwerken mengsels met problematische . Bestel nu onmiddellijk op onze site om van de snelle levering te genieten. De betonspecie laat zich gemakkelijker verwerken. Het combineren van een luchtbelvormer met een plastificeerder heeft soms moeilijk te beheersen effecten op verwerkbaarheid en luchtgehalte.


Raad- pleeg in voorkomende gevallen vooraf de leverancier van de hulpstoffen . De European Federation of Concrete Admixtures Associations (EFCA) heeft modellen voor milieuproductverklaringen ( model-EPD) ontwikkeld voor zes categorieën hulpstoffen. MC Bauchemie Müller heeft samen met het institut für Baustoffe van de Universiteit Hannover in Duitsland een plastificeerder voor beton ontwikkeld op basis van een polycarboxylaatether (pce) van kokos- of palmolie. De ontwikkeling maakt deel uit van een project van Deutschen Bundesstoftung . Organisch verontreinigde vloeistof in vat.

Verontreinigde vloeistof op waterbasis. Prijs per kilo€ Bekijk product. Geen producten in je winkelmand. Via de e-mail of telefoon helpen we u graag verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts