maandag 17 juli 2017

Hpl overzettreden

Melaminehars is de hardste synthetisch. High Pressure Laminate ( HPL ) is een combinatie van papierpulp en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars. Uw trap gemakkelijk in dagelijks onderhoud? Nooit meer schuren, schilderen of stofzuigen?


Het kan met een HPL traprenovatie door onze experts. Laat u verassen door de mogelijkheden.

Vaak wordt de trap vergeten en is deze een doorn in het oog. De HPL overzettrede is een geweldige manier om uw trap een nieuw leven in te blazen. Ook bij nieuwbouwwoningen wordt deze toepassing steeds meer gebruikt door de vele voordelen. Vaak na het schilderen van de trap zult u merken dat . Als u kiest voor een trap-renovatie kiest u vaak voor een trap bekleding die mooi is, sterk is, makkelijk schoon te maken is en mooi blijft. De HPL (high pressure laminate) overzet treden van Stair make Over voldoen dan perfect aan uw verwachtingen.


De speciaal geprofileerde toplaag is niet alleen . Vind overzettreden op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Laminaat heeft net als hout een warme uitstraling, alleen is het goedkoper. Laminaat overzettreden hebben een HDF (High Density Fiberboard) kern, ook wel geperst hout genoemd. Ze zijn voorzien van een toplaag in HPL (High-Pressured Laminaat) of CPL . Door de korte lijnen met de fabriek hebben wij enkel de beste materialen geselecteerd voor u. Of het nu gaat om een betonnen of houten trap, deze overzettreden laten elke trap weer stralen en zorgen ervoor dat u weer jaren vooruit kan . Kwaliteit van overzettreden. TRAPRENOVATIE PRIJZEN ZIJN AFHANKELIJK VAN DE MATERIALEN EN DE VAKBEKWAAMHEID VAN DE MONTEUR. Alleen al het verschil in laminaat is van cruciaal belang.


Overzettreden zijn kwetsbaar op de rand van het loopvlak en CPL of HPL maken het verschil. Een doe-het-zelf HPL CPL laminaat traprenovatie set is ideaal als u uw trap een nieuwe look wilt geven, in plaats van een geheel nieuwe trap te plaatsen. De overzettreden kunt u over de oude treden heen plaatsen, waardoor uw trap er weer als nieuw uit komt te zien. De treden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en . Een trap renoveren met laminaat kent vele voordelen. BHG Traprenovatie werkt met de beste soorten HPL en CPL laminaat, gemonteerd door echte vakmensen!


Een materiaal als HPL CPL laminaat is uitermate geschikt voor de traprenovatie van een open trap. Doordat hiermee het risico van uitglijden tot een. CPL-laminaat (ook wel HPL -laminaat) overzettreden zijn voorzien van een CPL- laminaat toplaag ACof ACklasse op een HDF binnenkern.


De CPL-laminaat toplaag is voorzien van een aluminium legering die ervoor zorgt dat er een hoge antislip werking in de traprenovatie overzettreden zit, dit geeft u de veiligheid die. Uw oude trap krijgt een nieuwe moderne uitstraling.

HPL overzettreden bevatten een harde toplaag met antislip die speciaal is ontwikkelt voor het renoveren van trappen. Het is zeer slijtvast en heeft de uitstraling van echt hout. Met de antislip laag in de trede is deze zeer kindvriendelijk en veilig.


PVC PVC traprenovatie is nieuw, innovatief en zeer duurzaam. Welkom bij Up2Go montage, de specialist in traprenovatie. Up2Go traprenovatie geeft uw bestaande trap in één dag een andere sfeer met ( HPL ) overzettreden. Slijtvaste, onderhoudsvriendelijke toplaag.


Onze overzettreden zijn veilig (anti-slip) en onderhoudsvriendelijk. Schilderwerk is niet nodig. Gebruik een natte doek met schoonmaakazijn en uw trap blijft schoon. Vraag direct een offerte aan.


Wij willen er voor zorgen dat uw trap er weer mooi uitziet en dat u niet bang hoeft te zijn dat u uitglijdt als u hierop loopt. U heeft bij ons de keuze uit trapdelen van verschillende soorten materialen. U kunt daarbij denken uit een breed scala aan overzettreden van kras- en slijtvast HPL of eikenhout.


We hebben voor elke look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts