woensdag 15 april 2015

Wandkast met deuren

Want daar is de kast toch eigenlijk voor bedoeld: opruimen. Bij Goossens kun je alle kanten op met opbergkasten: groot, klein, deuren en lades. Ga je voor stoer hout met grote deuren en veel schappen aan de binnenkant of vind je het fijn als een deel open is waardoor jouw wijncollectie een mooie plek in de woonkamer . Kast op maat laten maken.


Lundia kasten bestaan niet voor niets in alle soorten en maten, Of je nu boeken, kleding of iets anders wilt opbergen. Of je dit wilt doen in de woonkamer of juist in de slaapkamer als inloopkast.

Of in een hoek, met of zonder deuren , draaideuren of schuifdeuren en jouw gewenste stijl. Wandkasten van verschillende merken online verkrijgbaar en snel in huis. Noodles Opbergkast MESH gaas met Wijnrek deuren planken. Vooral opbergkasten zijn een aanwinst voor iedere ruimte.


Van een kledingkast tot een vitrinekast en een boekenkast. BESTÃ… tv-meubel - wandkast. Bekijk en reserveer jouw kast direct online. Stel je eigen BESTÃ… kast samen.

Experimenteer met kleuren, verschillende deuren en lades en voeg elementen toe of verwijder ze juist uit je ontwerp. Diverse wandmeubels, open kasten met vakken en hangende wandkastjes. Vintage open wandkast van hout.


By-Boo Ventana Kleine metalen kast met glazen deuren. Germania Calvi Design kast smal. TV-meubel combinatie Mestre - hoogglans wit - neerwaarts. Woood Meert Metalen vakkenkast. Als je spullen juist wilt laten zien, dan kies je voor een open kast of een vitrinekast.


In ons grote aanbod zijn ook verschillende. Als je veel spullen hebt die je graag uit het zicht wilt hebben dan is een wandkast een goede keuze. De meeste wandkasten bestaan uit een combinatie van deuren en laden zodat je alles netjes kan opbergen. Een hoge wandkast is een goede optie als je niet veel ruimte hebt in de breedte. Zo maak je optimaal gebruik van . Een mooie kast mag gezien worden en daarom hebben wij veel kasten in verschillende stijlen, maten, kleuren en houtsoorten.


Samen met jou zoeken we naar het juiste model! Bestel jouw kast nu online of kom naar de winkel voor een uitgebreid advies. Boekenkast Anne met deuren Ruim assortiment kleuren.

Ruime schuifdeurkasten in hout, decor en hoogglans vind je bij WEBA. Gebruik de handige online configurator. In onze webshop vind je een groot assortiment aan open kasten en planken. Geen verzendkosten en dagen gratis retourrecht! Toebehoren: Kan aan de muur worden bevestig Verwijderbare poten, Stapelbaar.


Montage info: Doe het zelf pakket. In onze collectie vindt u kasten volop opbergmogelijkheden in diverse afmetingen, materialen en met lades, deuren of open vakken. Van een handige schoenenkast tot een trendy lockerkast, passend bij diverse woonstijlen. Of stel samen met onze adviseurs in Zutphen of Veenendaal uw ideale opbergkast samen!


Maat niet meer verkrijgbaar bij ikea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts