vrijdag 17 april 2015

Zonnescherm brustor

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of meer schaduw creëren op het warmste moment van de dag? Alle zonneluifels Download . Dan zit u bij Paul en Paul op het juiste adres.


Het basismodel van de Bserie heeft met de kapafmeting van hoog 20cm en diep 14cm, een compacte cassette en geeft een prachtige uitstraling aan uw gevel.

Maar het origineel blijft toch altijd beter. De strakke compacte vormgeving van dit zonnescherm zit als gegoten aan uw gevel. De cassette zorgt voor een optimale bescherming van uw doek. Sinds enkele maanden is het . Zonnescherm B-is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.


Dit scherm is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geÃxtrudeerd aluminium en . Welkom bij de Zonweringzaak. Brustor Bnu extra voordelig.

De Zonweringzaak biedt u alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering. In onze nieuwe showroom krijgt u een indruk van wat er zoal in de branche te krijgen is. Laat u informeren over de noviteiten en alle andere mogelijkheden. Bij me zus is het scherm met een regenbui helemaal van de muur gekomen met stenen en al(gemonteerd door een specialist)daar zat te veel kracht op te weinig plaatsen.


Vraag direct een offerte aan! Dankzij de aluminium gegoten zijplaten heeft de B-Elite een elegante afwerking. Deze zonwering beschikt daarom . De types Ben Bzijn in onze showroom te bewonderen. De Bkunnen we u tonen met ledverlichting in de armen en de onderlijst, wat een moderne uitstraling geeft.


De Bis te zien met uitrolbare volant . Markteider in lamellen terrasoverkapping. De stoffen zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven. Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. De techniek is tot in de kleinste details getest en goed bevonden . Het terras of de tuin worden steeds vaker het verlengstuk van de woning.


Indoor Cocooning” wordt “Outdoor Living”. Terug naar de natuur met de luxe van binnen.

De dakconstructies zorgen voor een optimale zoninval, voldoende schaduw of een aangename ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust . Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en prijsklasses. Van de zogenaamde open schermen tot volledig gesloten design, met led . Maar ook binnen is het dankzij onze innovatieve zonweringen en screens altijd aangenaam vertoeven. Bediening via draaischakelaar binnen.


Terraszonwering, ook knikarmschermen genoemd. Venvo heeft voor u een uitgebreide keuze in deze zonweringen van verschillende merken o. Geniet van een extra korting op het lamellendak B- 2XL en het volledig openschuifbaar vouwdak B-300. Bij aankoop van een zonneluifel krijgt u de motor gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts