maandag 20 april 2015

Stucwerk in badkamer

De prijs voor het stucen van een badkamer varieert, omdat er een aantal factoren zijn die hier invloed op hebben. De prijzen zijn afhankelijk van de stucadoors, ondergron het aantal vierkante meters en uw specifieke wensen. Wij onderscheiden vijf verschillende soorten stucwerk voor het badkamer stucen:. Een badkamer zonder tegels is helemaal van NU, veel mogelijkheden zoals beton cire Tadelak stone, stuc deco of beal mortex.


Nieuwsgierig of stucwerk in je badkamer mogelijk is?

Tegenwoordig is het stucen van een badkamer niet alleen stijlvol maar ook veel hygiënischer dan tegels. Steeds meer zie je stucwerk in moderne badkamers. Van normaal glad stucwerk tot wat ruwere look (betoncire).


Les vocht is pas nooit gipspleisters toe. Tegelen op stucwerk badkamer. Badkamer stucen voor de beste prijs! Stucwerk in badkamer waterdicht maken.

Ontdek de mogelijkheden en. Heeft u er wel eens over nagedacht de badkamer te laten stucen in plaats van tegelen? Het badkamer stucen is echter een specialistische . Gaat u voor een strakke en vochtbestedige pleisterlaag?


Gebruik dan Gyproc Badkamer Stuc voor mooi stucwerk in natte ruimtes! Zoek je een alternatief voor tegels? In dit stappenplan zie je hoe je dat aanpakt, een badkamer stucen. Een badkamer stucen is niet het eerste waar men aan zal denken, terwijl stucwerk in een badkamer toch een strakke maar ook traditionele uitstraling geeft (en waarbij het stucwerk in de badkamer ook gewoon waterdicht is). Wanneer u eens iets anders wilt dan tegels is stucwerk in de badkamer een goed en mooi . Tadelakt is een waterdichte sierpleister die vaak wordt gebruikt in keukens en badkamers.


Het stucwerk wordt aangebracht op een kale muur of plafond en daarna met een steen glad gepolijst. Veel mensen weten nog niet dat je de wanden in vochtige ruimtes prima kan stucen. In de meeste badkamers zie je dat er nog veelal gekozen wordt voor tegelwerk.


De badkamer wanden stucen is helemaal van nu. De voordelen van stucwerk in de badkamer spreken voor zich: het is voordelig, extra hygiënisch en geeft .

Het waterdicht laten stucen van uw badkamer in plaats van betegelen in uw nieuwbouwwoning of bestaande renovatiewoning zorgt er voor dat deze origineel is maar zeker ook hygiënischer wordt. U bent aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking voor de uw muren van uw badkamer , toilet, woonkamer of douche? Welk stucwerk kan er toegepast worden in een natte ruimte zoals uw douche of badkamer. Kies je voor betegeling of voor stucwerk in de badkamer ? Het stucen van een badkamer kost ongeveer tussen €90- en €3. Hoi, Ik ben op zoek naar alternatieven voor tegels op de badkamermuur.


Het liefst wil stucwerk , maar dat is niet waterdicht. Ik weet dat er zoiets als tadelakt. Wilt u betonlook stuc op de wanden van uw badkamer of douche in plaats van tegels? Dan bent u ook nieuwsgierig naar de mprijs? En laat dit nu dé plek in huis zijn waar gemakkelijk schimmel- of vochtvorming ontstaat.


Lees hier alle informatie. Om deze reden is het erg belangrijk om stucwerk waterdicht af te werken. En niet alleen in de badkamer is dit een handige . Bij het stucen van een badkamer komen er net iets andere regels om de hoek kijken dan bij andere ruimtes. Doordat het een ruimte is waar veel vocht aanwezig is, zal hier ook rekening met worden gehouden. Zo kan er uiteindelijk genoten worden van prachtig stucwerk wat ook nog eens heel lang mee gaat.


Bouwecologisch levert de meest innovatieve leem en leem producten. Voor de badkamer kunt kiezen uit de traditionele of ( aanbevolen) de sterkere spaanse tadelakt-estuco of betoncire. Prachtige afwerkingen, makkelijk in onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts