donderdag 23 april 2015

Eiken gebinten

Robuusteiken bouwt traditionele eikenhouten gebinten. Een gebint is een portaalvormige constructie die wij gebruiken in nieuwbouw en renovaties. Eiken gebinten vormen een prachtige basis om op verder te bouwen. Oude eiken gebinten balken15xtot 20xtot gebint balk gebintbalken gebinte in lengtes tussen 2. Moet er een gebintenconstructie gerestaureerd worden of wilt u een nieuw houten bijgebouw op uw erf plaatsen?


De ervaring die wij hebben met verschillende houtsoorten zoals gecertificeerde tropische houtsoorten, Douglas en Scandinavische houtsoorten zorgt ervoor dat wij uw wensen voor gebintwerk kunnen realiseren.

Richard Wigink Holten is gespecialiseerd in eiken gebinten en het maken van traditionele verbindingen, al dan niet . Uiteraard maken wij onder andere gebruik van eiken. Een vakman van eikenhout pur sang! Peter en zijn team staan in het land bekend als de vakmensen op gebied van authentieke eikenhouten gebinten. Naast dit ambachtelijk vakmanschap kun je aankloppen voor alle bouwwensen van . Willemsen Hout is gespecialiseerd in het vervaardigen van eiken gebinten.


Deze gebint constructies leveren duurzame, onverwoestbare oplossingen. Een echte specialisatie van ons zijn nostalgische eiken gebinten met ambachtelijke deuvels en houtverbindingen. Dan geen standaard schuurtjes, maar speciaal vormgegeven met fraaie details.

Zelfs stopcontacten weggewerkt in het eiken gebinte behoren tot de. In het grootste deel van Frieslan Groningen en Noord-Holland is deze constructie slechts sporadisch aangetoon voornamelijk bij eikenhouten gebinten uit de zeventiende eeuw. Voor grenen gebinten is het ankerbalkengebint minder geschikt, vanwege het risico dat te dun uitgevoerde stijlen gaan splijten. Kapschuren bestaande uit een eiken gebintenconstructie.


De oude ambacht komt weer tot leven in de kapschuren van Goed Verblijven met gebinten en pen en gat verbinding. U vindt bij Destijdsch de meest uiteenlopende oude materialen voor het bouwen, restaureren, verbouwen, decoreren en aankleden van uw huis. Of wilt u misschien uw deuren opnieuw laten afhangen? Daarnaast plaatsen we bij u op maat gemaakte kozijnen en deuren (hout of kunststof).


Ook voor openslaande deuren of een schuifpui bent . Dank om naar mijn voorstel te kijken ! Hemadowi traditionele gebouwen. Laat je inspireren voor het echte buitenleven! Neem contact op of maak hier een afspraak! Bij de verbouwing van een oude boerderij in Laren Gld ontdekte een kennis van me, dat er in een eiken gebint in de woonkamer vele inslagen van een bijl te zien waren.


Bij navraag bleek in deze streek, dit te komen door een oud gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts