woensdag 29 april 2015

Zack montagelijm

Met de montagelijm zijn de badkameraccessoires van ZACK heel eenvoudig aan de wand te bevestigen. SCALA badkameraccessoires van ZACK zijn op twee manieren te bevestigen. Uiteraard is montage middels boren en schroeven een van de mogelijkheden.


Daarnaast zijn de spiegelglanzende badkameraccessoires van SCALA ook de eerste binnen het assortiment die voorzien zijn van het nieuwe ZACK - bevestigingssysteem. Dit systeem is uitgerust met een montage-ring. Laatste techniek op gebied van montagelijeenvoudig, schadevrij, en zonder lijmresten te verwijderen.

ZACK badkameraccessoires zijn eenvoudig van de wand te verwijderen als ze met deze . Boren en schroeven is niet nodig. ZACKMount: om door een ringetje te halen. De lijm is ideaal om verschillende producten mee vast te maken en deze producten zullen evengoed vast zitten als wanneer u met de boor en met schroeven aan de slag was gegaan. Schrijf de eerste review over dit product. Levertijd: direct leverbaar.


GRATIS verzending boven de euro. Voor 17:uur bestel morgen in huis. Zack montagelijm Scala 13g.

Afhaalservice en kennis van specialisten. Zekerheid van een echte winkel . Verzending is bij Slimkopen. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Inhoud per stuk: Stuks. U kunt hier een account aanvragen. Dit artikel bevat g lijm.


Vraag meer info over dit product. Gent, Deinze, Mons, Online. Montagelijm om de producten van ZACK aan de muur te bevestigen, zonder te boren. Vandaag besteld = Morgen in huis! Chikado, de cadeaushop voor de bekende design merken.


Kom langs in onze winkel of bestel eenvoudig online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts