maandag 20 april 2015

Zilvergrijs vloerkleed

Vloerkleed Softness is een zilvergrijs karpet van 160x2cm. De mooiste vloerkleden vind je bij Leen Bakker. Dit hoogpolige vloerkleed is uniek in zijn soort ! Prachtig hoogpolig vloerkleed in het zilvergrijs. Handgeweven en opgebouwd uit drie verschillende polyester garen.


Luxer en exclusiever krijgt u het niet.

Gehaakt vloerkleed zilvergrijs 1x 1cm. Maak de vloer maar vrij voor dit gehaakte vloerkleed in de kleur zilvergrijs ! Een mooi gehaakt vloerkleed dat erg mooi staat in de babykamer, kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Materiaal, 1 polyamide.


Met de hand geweven, gedessineerd vloerkleed met. Keuze uit vele designs, kleuren en afmetingen. Door de mooie neutrale grijze kleur past dit vloerkleed in diverse woonstijlen in je huis.


Overigens ontvang je het vloerkleed met een jaar garantie zodat je een betrouwbare aankoop doet. Wil je je kamer snel een andere uitstraling geven?

Kies dan voor dit karakteristieke vloerkleed Shiraz zilvergrijs 160x2cm. Kies uit diverse soorten grijze vloerkleden en laat gratis thuisbezorgen. Bekijk en bestel online of kom naar één van.


Prijs: € 16€ 1595. Op zoek naar een zilver-kleurig vloerkleed ? Bij ons vind je unieke, zorgvuldig geselecteerde hoogpolige vloerkleden van topkwaliteit. Het assortiment is bestaat uit trendy vloerkleden in verschillende (pool)hoogtes, kleuren en materialen.


De Twilight is een luxe serie hoogpool karpetten met een zeer interessante prijs. Kenmerkend is de mix van draden en kleuren. Doordat de draden door elkaar kroelen geeft dit een . Het textielgaren is een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam restmateri. Zilvergrijs past bij vele interieurstijlen en is daardoor een echte trendy kleur. Een grijs vloerkleed is de sfeermaker in huis.


Wij hebben een groot assortiment grijze vloerkleden , karpetten en tapijten in ons assortiment vloerkleden. Ilse werkt samen met: Blokker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts