vrijdag 17 april 2015

Glas lopik

CURA Glass is leverancier van vlakglas en producent van gelaagd glas. Met 6glassoorten en verschillende folies op voorraad kunnen wij meer dan 10. BIC Code: RABONL2U BTW nummer: . Ons motto “Imagine the possibilities” klinkt mooi, maar dan moet je wel genoeg mogelijkheden hebben.


De oplossing voor al uw glas in de regio.

Door jarenlange ervaring, persoonlijke service, betrouwbaarheid en vakkundige montage bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij verzorgen onder andere het repareren, vervangen en . Een traumahelikopter landde voor medische assistentie. De persoon werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Leerling) Glaszetter (CURA Glass, Utrecht). Onze afdeling Techniek in Lopik is verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen van glas in nieu.


De stad Utrecht groeit nog steeds fors en oude bedrijfsterreinen maken om die reden plaats voor woningbouw.

Naast een glas vind je ook schilder, groothandel , groothandel in bouwmateriaal, bouw, cultureel onderwijs. Glas Lopik op Telefoonboek. Akker glas lopik op Telefoonboek. Naast een akker glas lopik vind je ook loonbedrijven, land en tuinbouw, schilder, bouw, centrale verwarming. Wij bieden landelijke dekking, beschikken over de breedste . The Glass Story by Bart-Hugo, Lopik (gemeente).


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! LOPIK - Bij het bedrijf Cura Glass aan de 2e Industrieweg in Lopik heeft maandagmiddag omstreeks 15. Van Baaren Aannemers is huisaannemer van CURA Glass. Toch verdwijnt er nog steeds te veel verpakkingsglas in het restafval.


Denk aan verpakkingen als wijnflessen, potjes en flesjes. Dit terwijl glas eindeloos hergebruikt kan worden zonder dat het . Grootschalige glasprojecten. Een nieuw koelkastruitje bestellen.


Glasservice IJsselstein is uw vertrouwde partner. Onze vestiging in Lopik levert en monteert glas op grote nieuwbouw of renovatieprojecten en monteert hardglazen deuren, spiegelwan.

Direct contact of een aanvraag indienen bij deze glaszetter in Lopik ? Geluidswerend glas Lopik ? Productie medewerker glas. Denk hierbij aan het plaatsen van glas , afkitten en glas laden en transporteren. Je verricht werkzaamheden rondom de productieprocessen, zoals het lamineren. Decom Technology People – Harderwijk.


Hierbij kunt u denken aan het vervangen van een kapotte ruit, renovatie van oude beglazing en het aanbrengen van isolerend- of brandwerend dubbel glas. Wij zijn vooral inzetbaar als glaszetter voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts