vrijdag 24 april 2015

Trespa leverancier

Meer weten over deze leverancier ? In de volksmond “volkern” genoemd. De plaat is zeer UV en weerbestendig. Verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren, . Dan bent u bij Kunststofplatenshop.


De geproduceerde onderdelen worden door ervaren montagetechniekers geplaatst.

Plastics Belgium is een officiële verdeler van TRESPA -platen. PontMeyer vestigingen in Nederland. Hout en bouwmateriaal voor groothandelsprijzen. Voor uur bestel morgen bezorgd. Veilig betalen met iDEAL.


Informeer bij de binnendienst naar de mogelijkheden. Klik hier voor de Ki-kern brochure. In heel veel gevallen zult U aan deze informatie voldoende hebben om snel en eenvoudig tot een perfect eindresultaat te komen.

Hallo, Voor mijn cnc portaalfrees zoek ik nog een groot stuk trespa, ongeveer 150x80cmx 24mm. Weet er iemand een adres waar ik deze kan bestellen, liefst in belgie, nederland mag ook. Spring naar Leveranciers - Leveranciers. Er zijn voor dit artikel geen andere leveranciers bekend.


Met spreidpluggen of draadsnijdende schroeven. Maximale boorgatdiepte = paneeldikte - mm. Boorgaten in de draagkonstruktie . Trespa TopLabPLUS of Trespa Athlon.


Dit in Weert gevestigde bedrijf is een bekende naam voor iedereen die van bouwen of klussen houdt. In anders dan voorraad halen wij een aantal leveranciers naar voren waar wij soms (veel) voorraad van hebben staan, soms weinig en soms helemaal niet. Deze leveranciers bieden.


PLATEN ZAGEN U kunt bij ons Uw platen op maat laten zagen in rechte stroken. De maximale afmeting waaruit wij kunnen zagen is 310x1cm. Wij vragen U wel om bij grotere hoeveelheden dit vooraf aan ons op te . Waarom kunststof gevelbekleding van Multigevel B. Bestekteksten zijn verkrijgbaar via onze website, de FBS website en de FBS cd-rom.


Met een landelijk netwerk van vestigingen levert houthandel Jongeneel overal in Nederland snel de juiste materialen op de juiste plaats.

Architectenburo Cepeze Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts