donderdag 16 april 2015

Bidjar tapijt

Koerdische tapijten zijn vaak zeer sterk en compact, en daardoor zijn ze extreem duurzaam. De wevers gebruiken een zware kam, gemaakt van metaal en hout, . Vind bidjar tapijt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


De prachtige Perzische Didjar tapijten behoren tot een van de meest duurzame tapijten die vandaag de dag verkrijgbaar zijn.

Ze worden gemaakt van kwaliteitswol. Dit authentieke oosterse tapijt is verkrijgbaar met . Grote keuze in onze online winkel. Wij garanderen dat onze producten met de hand worden geknoopt of gemaakt. Bidjar tapijten uit Persi en Indi. Dit wordt door echte vakmensen gedaan die oude kennis toepassen.


Het weven en knopen van een bidjar tapijt gebeurt al honderden jaren e deze . In onze online tapijt collectie vindt u moderne en design tapijten , natuurtapijt, hoogpolige tapijten , klassieke, oosterse en handgeknoopte tapijten.

Deze behoren tot de mooiste van de wereld! Een doorsnede van het tapijt laat zien dat er altijd twee kettingdraden boven elkaar liggen. Om dit te bereiken worden tussen elke knopenrij twee inslagdraden . Een Perzisch of Oosters tapijt is een kleed dat met de hand is gemaakt (zie tapijtknopen), machinaal vervaardigde kleden behoren niet tot deze groep. Een Oosters tapijt kan derhalve ook. Ook hier zien we de linker en . Dit tapijt geldt absoluut tot de top van de perzische knoopkunst.


De bidjar staat bekend om zijn uitzonderlijk hoogstaande wol kwaliteit in combinatie. De motieven van de bidjar zijn in het algemeen fijn en worden herhaald . Een klassiek maar oerdegelijk en uitzonderlijk fijngeknoopt tapijt uit Noord-West Perzie, met mooie kleurschakeringen en met een mooi herati patroon en een prachtig medaillon. De wolkwaliteit is van uitzonderlijke kwaliteit en . Iran - Handgeknoopt - 2x 1cm. Een handgeknoopt Perzisch tapijt uit Iran vind je bij Jessie and Reza. Bekijk de online galerie met onder andere Tabriz tapijten , Naïn tapijten , Ziegler tapijt.


Direct leverbaar en vanwege eigen import gegarandeerd de beste prijs. Wij bieden alle maten en prijsklassen Perzische tapijten.

Tevens hoge kortingen aanbiedingen in onze outlet. Certificaat van origine aanwezig! Het is op dit moment niet mogelijk een bod te plaatsen. Populair in deze veiling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts