vrijdag 24 april 2015

Badkamer betegelen kosten m2

Gemiddeld kost dit € per m, inclusief tegels. Een tegelzetter kost tussen de €en €per uur. Je ziet de opbouw van de tegelwerk kosten per mvan vloer en wand voor badkamer (evt met vloerverwarming) en bespaartips. De tegelzetter prijs is afhankelijk van oppervlakte, soort tegelwerk en de mate waarin je zoekt.


Bekijk de tegelzetter offerte.

Houd dan rekening met tegelzetter kosten van gemiddeld € 1. Deze prijs is inclusief materiaal- en arbeidskosten. Bent u benieuwd naar wat de prijs voor het inhuren van een tegelzetters in specifiek uw situatie is? Kosten badkamer tegels: € – € 60. Totale kosten badkamer tegelen : € – € 115 . Dan geven wij u op deze pagina alle informatie over tegels plakken, het zetten, de bijbehorende mprijzen en alternatieven voor het . Zou u graag uw badkamer willen laten betegelen ? In dat geval kunt u rekening houden met de prijzen die op deze pagina worden weergegeven !

Benieuwd naar de exacte prijzen? Maar let op het kan ook duurder zijn, ligt eraan in welk deel van het land je zit, in de randstad vragen ze vaak meer. Badkamer betegelen prijzen. Waarschijnlijk is het voor u nog niet meteen duidelijk welke kosten er aan dergelijke werkzaamheden zijn verbonden. Wilt u graag uw badkamer laten betegelen ? Bent u zelf evenwel niet zo handig en wilt u er daarom voor kiezen om het betegelen uit te besteden aan een echte specialist?


Wandtegels 10x10cm, per m, € 400. Keukenachterwand tot 3m vertrek, € 17 00. Voor een particulieren badkamer en dan renovatie of nieuwbouw hebben wij een richtprijs per vierkante meter welke in de meeste gevallen uitkomt op 5euro per. Ze zijn hard en slijten niet gauw, waterafstoten makkelijk te onderhouden en geven een strak en modern uiterlijk aan de ruimte. De kosten van een tegelzetter hangt van een aantal factoren af.


Zo is er het type tegel dat je kiest, de manier van leggen en . Ik zou deze klus voor u kunnen uitvoeren voor een scherpe prijs van € per m2. Ben je van plan om een deel van je huis te laten betegelen ? Bijvoorbeeld de vloer in de badkamer of een wand in de keuken?

Dan is het verstandig om een tegelzetter in te schakelen. Het is namelijk een erg lastig precisiewerkje. Het eerste wat je je dan waarschijnlijk afvraagt, . Tegelzetter aan het werk. Het gaat om een badkamer van ca m2.


Er komt een badouche,grote wastafel met kranen,hangend toilet,vloerverwarming,en lamellenplafond in. Tussen bad en douche komt een muurtje. Er moet een wandje gesloopt worden. Verder haalt de aannemer zelf de badkamer leeg. Voorbeeld 2: Het aantal mligt boven de 30.


Je wilt de woonkamer en hal laten betegelen. De ruimte is bij elkaar m2. Bepaal de afmetingen van je badkamer. Bereken hoeveel vierkante meters aan vloer en wand betegeld moeten worden.


Voor een inschatting van de kosten voor de tegels kun je een gemiddelde prijs van € 3- per maanhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts