woensdag 29 april 2015

Soorten steigers

In veel gevallen is men verplicht van een steiger gebruik te maken, ook bijvoorbeeld bij het schilderen van kozijnen. Vrijwel uitsluitend worden nog aluminium steigers gebruikt, i. Er zijn diverse soorten steigers : - staande steiger, ook gevelsteiger genoem de steiger rust met staanders op de . Traditionele steiger : Het oude , bekende gladde buis systeem voor moeilijk bereikbare locaties makkelijk en snel te monteren , In te zetten daar waar u niet uit de . De steeds groter wordende vraag naar een veilige werkplek op hoogte heeft geleid tot de ontwikkeling van een groot aantal verschillende soorten steigers.

Hierdoor kunt u uw werkplek op de meest efficiƫnte manier inrichten en behaalt u het meeste rendement uit uw werk. Een bouwsteiger is een tijdelijke constructie opgebouwd uit steigerpijpen en - planken om het mogelijk te maken te bouwen of onderhoud te plegen op plaatsen die vanaf de grond niet bereikbaar zijn. In de regel wordt een steiger voor een bouwwerk geplaatst, de steiger groeit mee naarmate het gebouw hoger wordt. Op zoek naar een steiger ? Bekijk het complete Altrex assortiment en vind het product dat bij je past!


Door het modulaire systeem dat wordt gehanteerd bij deze steigers , is de werkhoogte gemakkelijk zelf in te stellen. U kunt de rolsteigers in verschillende soorten bij ons kopen: standaard smal, standaard bree Euro smal , Euro breed en . Welke steiger u ook nodig heeft, wij hebben altijd een oplossing voor u: Meer informatie?

Het doel is altijd hetzelfde, een stabiel werkplatform bieden. Steigers komen in vele vormen en maten. Je kan bij ons alle soorten steigers vinden die je maar kan nodig hebben. Zo hebben we de vouwsteiger, deze stel je eens zo gemakkelijk op met slim uitvouwen. Natuurlijk kan de rolsteiger niet ontbreken!


De Allround systeemsteiger is bijna net zo veelzijdig als een traditionele steiger. Echter door systeemsteigers te gebruiken bespaart u tijd en kosten. Boels steigerverhuur voert een uitgebreid assortiment steigers zoals gevelsteigerset op aanhangwagen, gevelsteiger snelbouw, klapschragen en steigerplanken! Wij helpen u graag verder.


Heeft u een project in Amersfoort klaarliggen waarvoor kwalitatieve steigerbouw nodig is? Zo vindt u bij onze steigerverhuur, steigersystemen voor het renoveren . Meerdere soorten steigers beschikbaar. Zo zijn draaikracht en bescherming twee zaken die van belang zijn om vooraf te bekijken. Een steiger huren in Beek kan snel geregeld zijn, maar welke steiger u nodig heeft is afhankelijk van uw project.


Om een compleet pakket te kunnen leveren hebben wij tal van stalen steigers, . Gespecialiseerd in alle soorten steigers op elk niveau!

Er zijn verschillende soort steigers te huur in de omgeving van Hengelo. De meest gehuurde steigers zijn de rolsteiger en de kamersteiger. Beide steigers zijn meestal gemaakt van aluminium en verkrijgbaar is verschillende maten. Zo is de rolsteiger vaak te huur in en 1. De opbouw van de steigers kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts