dinsdag 21 april 2015

Lijmresten van betonvloer verwijderen

Met een grote roterende schuurmachine voorzien van metalen schuurschijf lijmresten verwijderen van. Als u zelf het tapijt heeft verwijderd is er een grote kans dat u blijft zitten met een lijmlaag en resten. Wij hebben de vloerbedekking verwijderd omdat we plavuizen willen leggen.


Nu had de vorige bewoner alles vastgelijmd en het is viekante meter. Hoe kunnen we die resten verwijderen ?

Ik heb een grote bedrijfsruimte gehuurd (anti-kraak) om te gebruiken als studioruimte (ik ben fotograaf). De vloer is ongeveer 600men op grote delen. Lijmresten vloerbedekking verwijderen van cement. Als je een oude vloer verwijdert om er een nieuwe in te plaatsen, kunnen er lijmresten achterblijven.


Door deze lijmresten is de vloer minder egaal en minder geschikt voor een nieuwe lijmlaag. Om te zorgen dat de nieuwe vloer goed zal liggen, moet je deze lijmresten dus verwijderen. Als je eenmaal de vloerbedekking uit je woning verwijderd hebt, hoe verwijder je dan de lijm van de vloer?


Na het verwijderen van het.

Hallo, Ik ga komend weekend een tegelvloer eruit halen en een nieuwe vloer erin leggen. Zitten er hardnekkige lijmresten op ( betonnen) vloer , bijvoorbeeld na het verwijderen van de vloerbedekking? Laat Best Vloerrenovatie de lijmresten verwijderen.


Wij werken efficiƫnt en beschikken over de apparatuur om de lijm snel en vakkundig van het beton (of andere ondergrond) te verwijderen. Diverse toebehoren voor het verwijderen van o. Hallo allemaal, wij zijn verhuisd en moeten ons oude huis kaal opleveren. Op de tegelvloer in onze woning ligt een dikke lijmlaag van vroeger geplaatst vinyl.


We hebben geprobeerd dit te verwijderen met een speciaal product, maar dit gaat enorm tijdrovend zijn en is bijna onmogelijk. Is hier een betere of professionele manier voor? Wilt u lijmresten verwijderen , en dit geldt overigens ook alle andere aanhechtende vervuilingen, neem contact op met Moru!


Want bij Moru begrijpen wij hoe wij met dit soort vervuilingen moeten omgaan. Het begon met het “simpel ” verwijderen van tapijtlijmresten of tegellijmresten van een betonvloer of zandcementvloer . Gedetailleerde omschrijving: na het verwijderen van een op de betonvloer verlijmd pakketvloer is veel lijm op de vloer achtergebleven. Deze lijm dient verwijderd te worden zodat er vloerverwarming ingefreesd kan worden. Type klus: Wand- of vloertegels zetten.


Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman.

Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . HG vloerlijm -verwijderaar. Deze extra sterke en supersnelwerkende lijmverwijderaar is geschikt voor lijmen, zoals. Heeft iemand tips hoe je de lijmlaag van plavuizen, van je betonvloer af kunt halen?


De plavuizen verwijderen was geen probleem. De achter gebleven lijmstrepen zitten muurvast op het beton. Graag tips hoe je dit moet oplossen.


Hoi, ik ga tapijtlijm verwijderen van een ondergrond die niet opnieuw een vloerbedekking krijgt. Maar wie heeft er ervaring met pepsi voor het verwijderen van tapijtlijm ? Recent hebben wij een oude parketvloer met spaanplaat die ruim jaar heeft gelegen verwijderd. Op de betonvloer die hier onder lag blijken flink wat roze- achtige lijmresten te zitten. Het isee van SteveBigArms is niet verkeerd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts