donderdag 23 april 2015

Ergon tegels

Alle tegel collecties van de Italiaanse fabriek Ergon worden aangeboden door ErgonTegels. Op zoek naar de beste prijs? Gegarandeerd de beste deal! U zoekt de prachtige tegels van Ergon ? TegelExpert biedt u het complete assortiment!


Vraag nu een offerte aan of kom naar de showroom.

Ergon Ceramiche tegels is één van de jongste tegelfabrikanten van Italië. Hiervoor heeft het altijd geproduceerd onder Emil Cermica waarvan het nog steeds onderdeel is. Ergon heeft de laatste tijd veel nieuwe series geïntroduceerd waaronder de . De mooiste tegels van Ergon hebben wij gepresenteerd staan in onze showroom. Kom geheel vrijblijvend langs en laat uw verbazen door ons Ergon assortiment. Ergon ceramiche tegels is van de jongste tegelfabrikanten van Italië.


Ergon is één van de jongste tegelfabrikanten van Italië. Vervolgens zijn stijl en persoonlijkheid toegevoegd die het merk een sterke eigen identiteit geeft.

Bekende series zijn Woodtalk en Architect Resin. ERGON TR3ND – WOOD SAND – X 1CM. De brutoprijs per mis: € 88. De Cornerstone en Limestome van Ergon zijn de twee nieuwste series.


Naast de diverse maatvoeringen die er zijn voor de mm. Is het formaat 60x60cm ook verkrijgbaar in milimeter en daar mee zijn deze tegels ook buiten te gebruiken. In onze nieuwe showroom vindt u oneindig veel inspiratie voor de keuze van uw vloer- en wandtegels , alsook voor buitentegels. Bent u op zoek naar voordelige, maar toch kwalitatief goede tegels ? En wilt u kunnen kiezen uit een breed assortiment? Natuurlijk wilt u ook niet te veel betalen voor uw tegels ! Bij RBtegels bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van actie tegels.


RBtegels levert onder andere de merken Ergon , Flaviker, Gardenia, . Keramische vloertegels met een hoge slijtvastheid en een zeer realistische natuursteenlook. Deze keramische tegel is enkel te bezichtigen in Flagship Store Amersfoort. Volledige tegel catalogus van Ergon (Nederland) met online berekening van de levertermijn en verzendkosten in Nederland.


Levering van monster tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts