woensdag 22 april 2015

Stalen balk overspanning 8 meter

Al deze balken zoals HEA, HEB,IPE en UNP hebben wij in principe op voorraad. Aan onderstaande tabel kunnen geen rechten ontleend worden. Voor de berekening van stalen balken is enige voorkennis vereist: krachtswerking (algemeen), momenten, basiskennis mechanica en statica, vectoren, basiskennis wiskunde, basiskennis differentiaal (afgeleiden) en integraalrekenen.


Indien U een exacte berekening wenst, dan kan U terecht op deze pagina. De schuur is 20x7m,de overspanning van de stalen balken is dus 7m. Ik wil ongeveer om de 3ameter een .

Constructie- en sterkteleer. Om geen staanders meer nodig te hebben ben ik van plan de volledige mtr te gaan overspannen met een stalen H of I- balk. De rest van de constructie. Bestel bij Limtrade online stalen balken tegen een zeer scherpe prijs.


Zo weet dat dit voor een éénvoudige vloer met een houten balk de rekensom is: ééntwintigste van de overspanning. Dus bij drie meter is dit cm. Zo zal er toch ook wel iets bestaan voor een ijzeren.


Lengte ( ) = vrije overspanning tussen 2 . Hallo, Ik ben van plan een plat dak te vernieuwen in een ruimte van op 7m.

Bij een overspanning van meter moet je denken aan houten balken met een hoogte van ca. Alleen als de oplegging van de stalen ligger een probleem wordt (raampartijen) zou ik voor die gelamineerde liggers gaan. Overspanning met stalen profielen HEA HEB IPE HEM. De vloer overspant boven de keuken meter tot de betreffende balk , en dan nog meter naar de andere bouwmuur. Boven de overspanning staat nog ongeveer 2. Dat zijn balken (plus op muur) van exact dezelfde maat als jij gebruikt.


De overspanning is zes meter , maar in het midden wordt alles ondersteunt door een stalen balk en poot tot op de grond. Ofwel de overspanning is meter. Op het dak lag ton bitumen en grind. Huisman Gemert levert IPE profiel snel vanuit voorraad. Veel verschillende profielen beschikbaar tegen scherpe prijzen.


Maximum toelaatbare gelijkmatig verdeelde belasting in kg. De cijfers gelden voor een balk , vrij opgelegd aan de uiteinden, rekening houdend met het eigen gewicht. Koop of Verkoop stalen balken gebruikt op Marktplaats.


Ik hoop dat er iemand is die me kan helpen met de berekening van hoogte, lengte, breedte en bewapening of welke andere stalen balk ik zou moeten nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts