vrijdag 24 april 2015

Aarding

Ook een auto kan vanwege de wrijving met de lucht een hoge spanning verkrijgen net als een elektriseermachine. Met een aardende geleidende strip die over de grond sleept kan men dit tegengaan. Het gaat bij deze aarding om kleine stromen en hoge spanningen.


De aardingsdraad mag daarom dun en hoogohmig . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Het nut van een aarding is dat het beschermt tegen elektrocutie. Een aardingssysteem is geen soort riolering, ook niet voor bliksem. Vakgroep Bliksembeveiliging.


Aardsystemen moet je gescheiden houden. Aparte aarding voor de bliksem. Heel eenvoudig gezegd worden bij aarding de metalen delen van een installatie of een elektrisch toestel geleidend verbonden met – het woord aarding zegt het zelf – de aarde.


Het hoofddoel van aarding is de bescherming van personen en elektrische installaties.

Het plaatsen van een aarding is verplicht en noodzakelijk om elektrocutie te voorkomen. Bij nieuwbouw plaats je een aardingslus, bij bestaande gebouwen gebruik je aardingspennen. De betaalbaarste kwalitatieve aardingslakens. Herstel al slapend je immuunsysteem, gezondheid en vitaliteit door de natuurlijke herverbinding met de aarde.


Een bescherming tegen elektrocutie, en dus een potentiƫle levensredder. Bovendien is een aarding verplicht in Belgiƫ en staat dit in de voorschriften van het algemeen reglement op de elektrische installaties (het AREI). Voor elk nieuw gebouw waarvan de fundering minstens centimeter diep is, moet de aarding verwezenlijkt worden met een aardingslus. Er kunnen riskante situaties ontstaan, ondanks het feit dat elektrische apparaten zo veilig mogelijk zijn.


Is de aarding goe dan kunnen deze apparaten niet onder spanning komen te staan. Dit document is bedoeld om meer inzicht te krijgen omtrent aarding methoden aan boord van schepen en de daar bijkomende verschijnselen. Hiernaast zal ook elektrolytische corrosie worden besproken en uitgelegd.


Wat is Aarden , Earthing? Aarding aan boord van schepen. Noem het vitamine G, G voor grond.


Een goede aarding van het schrikdraad bereikt u. Hallo, Ze komen volgende week de badkamer installeren en ik moet de aarding nog in orde brengen.

Ik ben nu al enkele uren aan het lezen, maar het is mij niet volledig duidelijk wat er verwacht wordt. Badkamer wordt gevoed door gemengde kring van 16A en dit op een 10mA . Lees ook de andere hoofdstukken van de Franse elektrische installatie. Elektrische bescherming van installaties. Bliksembeveiliging, aarding , equipotentiale verbindin- gen en overspanningsbeveiliging zijn onderling van elkaar afhankelijk en vormen de kernactiviteit van onze productgroep. Betrouwbare bescherming van personeel en infrastructuren . Een deugdelijke aarding biedt extra bescherming.


Het voorkomt dat apparaten onder spanning komen te staan. Of uw installatie goed geaard is, merkt u niet zo snel. Ook bij ondeugdelijke aarding kunnen toestellen gewoon functioneren.


Het verbinden van elektronische apparatuur of een bepaald punt van een schakeling net het referentie spanningsniveau van de aarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts